RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


pika-poka -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (1.2.2006 14:39:26)

pozdravček spet!¨

jaz sem opravila pri g. danes nisem imela CTG-ja...ne vem zakaj..amak ga imam naslednji teden točno na rok 7.2.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]..pa je rekla da če še ne bo nič bom mogla it v bolnico v PET.-10.2...isto na CTG..in te preiskave...sam zdej pa ne vem...a se moram to naročit al sam grem gor??...pa a kar na recepciji vprašam?sploh mi ni jasno..pa čisto nič mi ni povedala..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]pol pa mi še sestra reče.."jooojj Maja pejd že rodit!"..pa sej moj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]ima še 6dni časa...sploh ne razumem..sej smo itak narobe datum dali...vem da bo zamujal...kaj me zdej strašijo![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]...bo že bolje...bom šla porihtat zibelko pa bom boljše volje!

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]uniq..držim pesti da bo šlo vse kot po maslu..(jooj kak izraz)![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

eviii-ti si se pa kar prerinila v začetek...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]...glede popadkov..moja mami je rekla da je bolečina taka kot pri menstrualnih krčih..le da je boljše ker je v intervalih in vmes popolnoma preneha....po mojem je to to!...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




ninaki -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (1.2.2006 14:41:28)

Hej punce,

pa smo docakale nas mesec [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Tudi pri nas tak lep soncek!!!! Stanovanje cisto obsijano, se mi kar smeji [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Jaz sem ravno iz Lj in sla najprej pocekirat, ce je katera rodila. Ena bo ziher danes, saj grem pol popoldne spet [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Mogoce bo pa Eviii zapustila barko???!!!!

Sazi, cestitke tebi, ocitu in malemu fantku [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Uniq, drzim pesti za cim krajsi in cim lazji porod jutri!!!!

AishaM, dobrodosla med nami!!!!

Mi smo ok. Nicesar na vidiku. Tudi jaz premisljujem kaj se bo najprej pojavilo - popadki ali kaj drugega. Danes sem samska - dragi v Portorozu. Pa mi kar pase, samo zvecer bo kriza [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Sva malemu zjutraj povedala, naj kar se 3 tedne pocaka, saj nam je 22 vsec (danes smo stari 37t).

Grem zdaj malo tv pobuljit pa mal reklame pocekirat. Pol pa pocasi v Lj na klepet s prijateljicami.

Uzivajte,

Nina





Tina76 -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (1.2.2006 15:32:47)

Ta krasen sonček me je zvabil spet ven in sem umila svoj umazan avto. Je bil res svinjski in poln od soli. Sedaj je pa lep, jaz pa zadovoljna.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Sem pa bila dopoldan tudi v službi (OŠ) in so me bili moji otroci zelo veseli. POčutila sem se kot Dedek Mraz..... tako so se zbrali okoli mene. So zlati, res. Sedaj ko še nisem rodila jih ful pogrešam in bi šla kar nazaj v službo. Ampak mislim, da ko bo Jošt tu sploh ne bom pomislila na službo.

Možek je doma. Grem ga nahranit.

Se beremo!


LP


Tina




Eviii -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (1.2.2006 17:11:46)

jst sm še kr tle. nism še prepričana, da bi šla. drugače pa tudi moja mama pravi, da je to to in nej se kr pripravim, ker zgleda, da bom šla kmalu v rim. bomo vidli, kdo je bol trmast, jst al [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. no, vmes sm celo zaspala za skori dve urce. pol sm pa rokomet gledala in so me naši kr malo razočarali [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. in ko sm se zbudla, me je počasi spet začelo bolet. ne gre in ne gre mimo ta bolečina... če ne bo bolše, bomo počakali tatija, da pride domov (čez kako urco) in se bomo šli pol gor pokazat. in nej povejo, kaj je na stvari. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] pa spet kolca v mojem bušiju... pa tudi kako brco dobim na vsake tolko.
kako pa kej suky? a greva skupi danes? jst še ne bi... še kira druga, ki bi rada šla? zaenkrat še nimamo nobene februarčice. same januarčice do zdej. je pa res, da jih je dosti v bolnicah in čakajo na porod...




marty5 -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (1.2.2006 17:20:26)

Eviii, ti pa misliš resno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Jaz si sploh ne predstavljam, kako sploh veš, kdaj gre zares.....upam, da ne bom predolgo odlašala. Ti pa se le pejdi pokazat - boš vsaj bolj mirna šla domov, če ne že kar z malo štručko v rokah [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].

Da vidimo, katera bo prva februarčica [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Eviii -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (1.2.2006 17:29:50)

marty, sej pravim, da ne vem, kaj bi. me že cel dan res čudno matra. v inervalih. po ene par ur (dve do tri), pol se za tak cajt umiri (al pa manj) in spet... zdej sm spet v fazi, ko me kr fajn daje. o kakemu odtekanju vode ni ne duha ne sluha. pa tudi neki hudi intervali za popadke se niso pojavili. in mama mi je rekla, da se moj buši sploh ni spustu. in [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] še kr čutim kolcat in brcat. res ne vem, kaj nardit. ko pride možek domov, bom pa rekla, da se greva res pokazat. če je pa lažni alarm, nej me pa domov pošljejo in nej mi razložijo, kako zgleda stvar, ko gre zares. tudi sama ne vem, kaj je to, kar me danes daje. sej do zdej še nism rodila in sm full zmedena glede tega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].




kimi79 -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (1.2.2006 17:33:16)

No,da se vam še jaz javim!včeraj mi je trebuh otrdeval na 10  min,kake dve ure.No pa spodaj se spet čisti,da ful srbi,no prejle grem pa na wc,in se mi zdi da se mi je čep odluščil[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]tak rjav flekna dnevnem vložku[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image],tak da ne vem,sem se kr trest začela,ko sem to zagledala se pravi kok časa še mam?velik,če ne bo popadkov,al pa da mi voda odteče,kaj pravite[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]!




marty5 -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (1.2.2006 17:49:09)

Ja, kimi, po moje je to kr čep - mi je mama razlagala, kako to zgleda. Pa še tvoj čas je - imaš le 4 dni do PDPja.

Kolikor vem, je odluščen čep eden izmed konkretnih razlogov za v porodnišnico. Tako da bi se jaz na tvojem mestu kr odpravila. Srečno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




taja27 -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (1.2.2006 17:52:04)

končno sem se sposobna malo usest za računalnik. sem še kr sesuta. kot vam je sporočila Eviii so mi včeraj delali zunanji obrat, ki je bil žal neuspešen. naša pupa se ni premaknila niti v eno stran, niti v drugo. sm mislila, da bo bolelo, ampak, da bo takooooooooooo bolelo pa res ne. me je šokiralo že to k sm prišla v UZ sobo in sta bla tam dva G, babca, inštrumentarka in 6 medicinskih sester [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] (moža pa ni blo zraven, ker mi niso mogli prej povedat kdaj mi bojo delali ZO, ker so meli full gužvo) ko mi je G poizkušal obrniti punčko sem mislila, da mi bo revco vzel kar z rokami ven čez kožo. noro me je bolelo in zdaj me še vedno full boli na mestih, kjer je pritiskal. sem se prav ustrašla, ker se je cel uprl pa ni šlo, me je blo strah, da se ne bi punčki kaj zgodilo. no potem so me odpeljali v porodno na CTG (1 uro in pol) da so me imeli pod nadzorom, da ne bi blo kaj narobe; kakšen razpok mehurja al pa kej takega, da bi mogli končati nosečnost s CR. Po 15 min CTG pa kar naenkrat ne slišim več bitja srčka ... sm mislila, da bom znorela ... vam rečem, da je blo to neštetokrat huje kot pa poizkus zunajega obrata ... babca je takoj prišla v porodno, ampak srček se je že nazaj oglasu in me je tolažla, da verjetno ni bilo dobrega stika in ga zato nisem slišala (pa tud na ekranu je kazal 0) jst pa v jok in sploh nisem mogla nehat... obrdžali so me še čez noč in kar naprej so mi delali CTG in je sedaj vse OK, pa tudi popadki so se umirili.
danes sem imela spet CTG in G me je tudi vaginalno pregledal. vse BP. naročena sem šele 13.02., če bo pa kar koli čudenga moram takoj prit v bolnico.

Eviii hvala za vsa spodbudna sporočila in za dobro opravljeno kapetansko delo.

Upam, da vse ki so ''in'' opravijo dobro in čimprej cartajo svoje sončke.

se beremo ... grem ležat ...




marty5 -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (1.2.2006 17:58:56)

Taja,

mi je prav žal, da imaš za seboj tako izkušnjo....me pa ful čudi, da so te tako zmatrali z ZO - ko sem se zanimala zanj, so mi sveto zatrdili, da ne delajo nič na silo. Pa tudi 2 poznam, ki so bile na ZO - ena uspešno, ena ne, obe pa sta rekli, da je le moteče, boleče pa ne.

Najbolje, da zdej odklopiš, se umiriš in poskusiš uživati te zadnje dneve [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] - to bo najboljša terapija in priprava na porod - tako zate kot za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image].

Sem pa videla na sosednjem forumu, da ima wallery pupico [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. No, še ena manj, čeprav tudi ona pade v januar...prvo februarko še vedno čakamo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




tinkatonka -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (1.2.2006 18:06:31)

No evo se že pogovarjamo o čepih [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Ja Kimi...to je čep. Ampak to žal nič ne pomeni, da boš rodila danes ali pa jutri. Lahko da boš rodila šele čez par dni, tko da kr brez skrbi. Jaz bi sicer vseeno poklicala v porodnišnico in povedala kakšen flek si videla na hlačkah, pa naj oni presodijo al se pridi pokazat al ne. Saj jaz bom tko nardila v primeru, da vidim kakšen rjav flek na hlačkah oz. da meni "odleti" čep.

Taja27....welcome home. Škoda ker se punčka ni obrnila. Ti sedaj lepo počivaj, da si boš nabrala novih moči ko bo šlo zares.

Evii....Ti se pa kr pejd pokazat v porodnišnico. Boš vsaj mirna, domov te lahko še vedno pošljejo. Za vsak slučaj mi lahko na ZS pošlješ številke od februarčic, če slučajno notr ostaneš, da bom potem jaz prevzela tvoje mesto "obveščevalke".  Sem ti pa kr fovs za popadke. Mogoče se to čudno sliši ampak jaz se danes res ne počutim najbolje in sem danes res totalno naveličana vsega[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image], ter komaj čakam da zagledam obrazek našega fantička. Me neki prebava matra, pa hrbet me boli, pa tečna sem sama sebi. Najhuje je to, ker mi gre še družba vseh ljudi na jetra. Na telefone se mi ne da oglašat, pred starši se raje umaknem, da jih ne naderem. Vglavnem danes sem jaz za en k.......[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Hvala bogu da imam vsaj RR, da lahko mal jamram tukaj gor pa da s tem nikomur ne škodujem. No upam da vam ne grem preveč na živce, pač mam slab dan. Upam da bo jutri bolje.

No toliko za zdaj....

Lp Tina




pika-poka -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (1.2.2006 18:10:40)

marty-zgleda da bo eviii prva februarčica!bo nas vse prehitela....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]






tinkatonka -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (1.2.2006 18:10:55)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Wallery ima pa punčko,pa tako lepo ime ima.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Eno[sm=rozica.gif] za mamico!

Upam da nam kmalu zaupa porodno zgodbo.




marty5 -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (1.2.2006 18:12:25)

Tinkatonka, ko sem brala tvoj post in opis tvojega počutja, je bilo enako, kot bi se opisala sebe v tem trenutku......Prav žalostna sem že cel dan - pa nimam niti enega razloga za to! Tudi jaz bi že cartala in ko berem, kako se vsem nekaj dogaja - od čepov, popadkov ipd......bi tudi jaz rada, da se kaj premakne...Pa tudi ljudi lih ne prenesem danes - zato pa že cel dan visim na RR in komaj pogledam ven s kabineta, kjer imamo računalnik [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Upam, da bo že jutri kaj boljše - nihanja razpoloženja so na dnevnem redu....




Eviii -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (1.2.2006 18:12:51)

uuuu, fajn novica za wallery. se ni nič oglasla in sm bla že prou malo v skrbeh, kaj se dogaja pr njej. morem it še jst prečekirat...
taja, lepo, da si nazaj. jst sm pač poskušala s sms-ji malo prenest, kar so punce tuki pisale, malo pa seveda te tudi potolažit, ker zdej smo itak vse malo obupane in prestrašene... pa kaka spodbudna beseda vedno prou pride [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. so te pa res matrali kr dolgo v bolnici. jst sm tudi novembra ležala z eno punco na oddelku, ki so jo delali obrat in je rekla, da je ni nič bolelo. da pa je tudi ona imela polno sobo osebja. ko so pr njej vidli, da ne gre, so jo pustili pr miru.
meni je zdej malo bolše, čeprou še vedno ne vem, kaj se dogaja. bomo še malo počakali.




kimi79 -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (1.2.2006 18:40:57)

No punce,da vam na hitr povem,kok je blo pri ta prvem čepu,pred šestimi leti!V bolnico so me sprejeli na pdp,sam se dvadni ni nič dogajal,no ta drugo noč sem pa dobila popadke,ki sem jih pridno predihavala,pa nič sestram povedala,saj je še bilo vzdrržno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]!no enkrat vmes sem šla nawc,in glej ga zlomka,rjavi flek,takrat še pojma nisem mela o nobenih čepih,saj še ni bilo RRja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]!Se grem pokazat sestri,me da na CTG,popadki vidni,in mi reče,če bo hudo lahko greva v porodno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Sem si mislila,je[sm=smiley35.gif] se(sory izrazu)in raje predihavala v svoji postelji,kot tam,isti k...!no proti jutru me je nehal matrat,pride vizita reče še nimate popadkov,vse lepo razložim, me pregledajo,in res odprta za 4 prste,ja nič kr rodit,no pol je šlo pa hitr,kristir,britje,umetni popadki,predihavanja,in porod mojega sina neverjetna izkušnja!to je zelo na kradko,v porodno sem prišla približno ob10h,rodila pa 13.9h[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image],tak da če ne štejem noči,ki se je vlekla ko megla,sem kar hitro rodila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image],upam da bo približno enako,ali pa še boljše,aja da ne pozabim rezana sem tudi bla,ampak,ni bilo hudo,se je vse lepo in hitro zacelilo![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]upam da vam nisem preveč zatežila,no,ČEP JE ŠEL;MEN PA NIČ NI;SE ŠE NIČ NE DOGAJA;TAK DA BOM VRJETNO ŠE KR LEP ČAS DOMA!tudi prav še mam velik za naredit[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]!no se še javim če bo kaj pridne bodite,in ne prehitevat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]!




čuko -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (1.2.2006 18:58:15)

Prihajamo ravno iz porodnišnice! Tudi nam je danes šel čep,vendar ne v celoti. Tudi popadki so že tu, samo da še niso hudi. Ko mi je šel čep sem šla v porodnišnico in so mi naredili CTG, vaginalni pregled in ultrazvok. Rekel je da je to začetek in da bom do sobote že imela svojega angelčka v naročju.
Ker sem zelo blizu porodnišnice doma, sem lahko šla domov, če pa se popadki povečajo ali mi oteče voda, pa moram takoj not.

Tak, da punce ne prehitevat, sedaj smo na vrsti tiste iz začetek februarja.
MOram vam povedat, da koliko si že želim svojega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] ob sebi, me je krepko zgrabila panika, ko sem vidla kri in se zavedla, da zdaj pa že gre zares.
Priznam, da me je strah ko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]!

Pa saj bo!

Sazi: čestitke!!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Evii: drži, se, pa še malo počakaj!

Natalja: greva?




natalia -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (1.2.2006 19:27:23)

zdravo so[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] in januarsko-februarske mamice!

jaz sem še tu, nisem šla [sm=smiley9.gif][sm=zmeden.gif]...

jutri imam G in ji bom povedala,da mi je odteklo malo vode, pa naj preveri, če je imam dovolj. Noge so mi v dveh dneh tako otekle, da jih več ne prepoznam!!!

Čuko, men se zdi, da mi je šel čep danes, ampak ne takšen kot tebi, bil je prozoren, rahlo bel..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] je to možno? tudi zvija me že fajn cel dan..., tak da ti se kar pripravi, da grema. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

aja, če boš prej tam, mi rezerviraj posteljo!

Evii, prosim ne prehitevaj!! ker maš pomembno nalogo pri februarčicah moraš rodit zadnja!

Punce, držte se, če me ne bo par dni, pa bom sporočila naši Evii, če ne bo prej rodila! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

[sm=smiley31.gif][sm=smiley30.gif][sm=smiley31.gif]




karin412 -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (1.2.2006 19:28:23)

Kaj danes nas vse šraufa? Jaz še nisem imela toliko lažnih popadkov kot danes. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]pa je tudi tako živahna! Sploh mi morala še mal počakati, ker mi G zadnjič ni dala nobene napotnice še. Moram še mal zdržat, ker gre moj dragi jutri smučat in ga ne bo cel dan. Pa verjetno gre zadnjič, zato ga pustim.

Marty, jaz sem tudi danes dobila odločbo od CSD Koper za porodniško. Kako se ta znesek potem obračuna? Napisan je bruto, koliko bom potem v resnici dobila?

Patronažna sestra pa je že bila pri meni. Jaz sem kar poklicala, pa me je potem ona en dan poklicala in se najavila. Kar eno uro sva se vse sorti pogovarjale.





natalia -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (1.2.2006 19:39:44)

pri meni je tudi bila patronažna in sem jo vprašala, če je to novo, da pride pred porodom, pa je rekla, da je to odvisno od osebnega ginekologa, če patronažno obvesti ali ne. pogovarjale pa sva se o obiskih, kopanju in oskrbi novorojenčka prvih 10 dni doma (pride vsak drugi dan).

lp od [sm=pujs.gif]




taja27 -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (1.2.2006 20:00:56)

punce hvala za dobrodošlico in za tolažbo. res pomaga.

ja tud jst sm bla presenečena, ker nisem pričakovala, da bo tako bolelo. pa lahko rečem, da imam prag za bolečino kar visok. in tud sama sem prebrala vse o ZO kar sem našla na netu. mi je reku G, da imam zelo močno maternico in trebušne mišice - mogoče je pa to razlog. ne bom se pritoževala, samo da je mimo in da je moja punčka kljub temu OK. to, da sem bla pa mal dlje v bolnici mi je blo pa čist OK, sam da so me imeli pod nadzorom, da ne bi blo kej narobe. sm tud jst bolj ziheraška.

zdej me pa moji fantje (možek in pesek) doma cartajo in razvajajo. naša pupi je dobila novo dekico, mami pa knjigo o spanju dojenčka in lepo vrtnico. a ni zlat ta moj možek.

čestitke vsem novim mamicam. tud jst komi čakam, čeprav me je včeraj pred obratom kar stisnlo: kaj pa če se kaj zaplete in mi bojo kar danes naredili CR in bom kar danes mamica ... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




AishaM -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (1.2.2006 20:03:01)

ej, tudi mene je danes popoldne začelo nekaj stiskati in tiščati. Mi je možek rekel, da je to čisto psihološko, ko berem, da tudi vse vas. Pa še prijateljica je včeraj rodila. Čeprav... ne vem, no. Sem mu zabičala, da naj ima telefon vseeno vkopljen na GLASNO (je na košarki in tam tak nič ne sliši[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]).
Ker do sedaj nisem imela še lažnih popadkov in otrdevanja trebuha, pravzaprav sploh ne vem, kako to izgleda. Res je, da imam danes že cel dan trebuh ultra trd in kolki me nekaj dajejo. Pa vsake pol urce me krepko pritisne na WC, potem pa nič... Ko bi me vsaj kaj bolelo, da bi bila bolj prepričana. Pa nič, le ful nelagoden občutek.... Pa TEČNA in JOKAVA sem že tri dni.

natalia, vidim, da si tudi ti iz MB. Morda pa imava isto G, da je patronažna prišla.

Se kar malce smešno počutim, saj sem se vam pridružila šele pred par dnevi. Pa ne, da se bo sedaj to druženje že končalo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Vsem se nekaj mudi roditi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Sedaj si grem maziliti trebušček in božati [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Me trebuh ful srbi in so se mi pred nekaj dnevi pojavile tudi neke lise, ki so še posebej srbeče. Ker mi nobena krema ni pomagala, sem se od sile namazala kar z hladilno kremo za otroško ritko. In glej ga zlomka... BINGO! Totalno izboljšanje.

Tako, sedaj pa sem že malce nemirna, saj je še [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] začela "noreti" in kar ne morem več sedeti.

Lepo noč vam želim.




ninaki -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (1.2.2006 20:47:06)

Pozdravljene,

jaz sem ze nazaj s klepeta. Je prav pasalo. Sva se z malim najedla pizze in palacink [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Zadnjic me je gin pohvalila, da sem pridna glede kg (ne skupnih, pac pa med pregledi), pa si zdaj vsak dan nekaj privoscim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Pri meni se vse tako, kot dopoldne, torej nobenih sprememb in nic se ne dogaja. Jaz sem bila pa vceraj ultra tecna. Vsem, ki sem jih srecala, sem ze vnaprej napovedala tecnobo, da se ne bi prevec zacudili, ce bi dobili kak "udarec". Danes je ok, sem cisto skulirana, mogoce celo malo prevec skulirana [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ti hormoni so res hecni. Na momente se sploh ne spoznam vec.

Taja27, lepo, da si spet doma in da je tvoja puncka ok. Tudi pri meni je 2x CTG zacel kazati niclo za utrip. Sem cisto trda ratala in poklicala sestro. Pa je rekla, da je treba tiste trakove samo malo premakniti in je pol ok. Je res premaknila in je bilo ok.

Lepe sanje vam zelim,

Nina





marty5 -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (1.2.2006 21:04:18)

Čuko in natalia bosta torej najverjetneje prvi februarčici - če vaju naša Eviii slučajno ne prehiti, kot napoveduje pika-poka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Kakorkoli - srečno vsem in eno [sm=pikapoka2.gif] za srečo!

Karin, bruto znesek si lahko na netu preračunaš na tem linku: http://www.racunovodja.com/izracuni/obr_plac_2006.asp

samo vpiši bruto znesek v prvo polje in stisni izračunaj. Se razlikuje za kak tolar (ker se ponavadi spreminja vsak mesec), ampak v osnovi je to to. Jaz sem le preverila, ker so mi informativno že izračunali in drži.

Danes sem pa res non stop na RRju. Zdej sem med dnevnikom le uspela zlikat 3 stroje perila, tako da sem vsaj eno pametno delo nardila danes [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Jutri pa bomo zgodnji - čaka me laboratorij, pa služba, da odnesem to bolniško in še nekaj birokratskih. Komaj čakam, da preberem o kakšni novopečeni mamici, ko pridem nazaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].

Mirno noč in še lepše sanje [sm=9nebesa.gif]




Eviii -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (1.2.2006 21:24:40)

sm napisala že prej, ne grem nikamor. in pika!!! zdej mi je precej bolše. bomo vidli, kaj nam bo prnesla noč. kot vidim, se vas kr neki pripravlja, da boste v naslednjih dneh zapustile status [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]. pa itak imate nekatire že tudi rok zelo blizu. jst bom pa še malo počakala (vsaj upam, čeprou je bil današnji dan res kr naporen). mogoče se je pa zdej [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] umiril-a, ker je tata doma [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. sta se pomenla. tata ma jutri za it v ljubljano in sploh je do nedelje kr precej zaseden, ker ima na obisku enga kolega s švedske in imata kr neki poslov za uredit.
tinkatonka, bom pripravla seznam številk od naših februarčic in ti ga poslala na privat. če bi me slučajno res primlo, da bi prej šla jst rodit. sm pa rekla, da hočem ribico imet in zdej mi itak noben več ne vrjame. nedeljski popadki so bli še znosni, danes je to pa kr cel dan trajalo... po eni strani bi rada čimprej to opravla, po drugi strani se pa bojim ko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. najbolj se bojim, da ne bom pridna in ne bom poslušala sester in babic in dohtrjev tam. ki pol si bom sama sebi škodla. pač taka sm!!!
danes sm tko ko marty cel dan na rr. me full pomirja to klepetanje z vami, ker se mi pol vse skupi umiri in se počutim precej bolše.
vi pa kr pridno sporočajte, ko nas mislite zapustit oziroma ko dobiste v naročje vaše [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image].




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>