Bostjan-1 -> RE: nahrbtnik za nošenje otroka "po mestu" (1.2.2006 7:36:45)
|
Odgovor na vprašanje, kaj naj kupiš, da ti ne bo žal, očitno slutiš, pa ti ni všeč. Najbolje da se odpraviš v trgovino, prepričaš trgovca, da ti posodi ta in oni nahrbtnik za uro ali dve in potem malo migaš z otrokom po mestu. Potem pa se odločiš za po tebi najbolj umerjenega. Vem, da je nekomu, ki ni ravno hribolazec in nima izkušenj z nahrbtniki, težko dopovedati, kaj pomeni na hrbtišču mrežica in kaj klasično gorniško hrbtišče s fiksno oporo - pa čeprav gre samo za pohajkovanje po mestu. Do odgovora boš torej najlažje prišla z že omenjenim preiskusom. Na tak način sem tudi jaz začel. No, če ne boš ravno prepričljiva pri trgovcih, bi ti morebiti tudi jaz lahko posodil svojega Deuterja KC III (klasično gorniško hrbtišče, podobnega ima tudi KC II), lahko pa dobim še KC I (mrežica). En znanec ima tudi Vaudeja, a bi ga moral preje preveriti. Javi se (bohami@mail.com), pa bova videla, če ti lahko moja pomoč kako koristi pri odločitvi. Doma sem iz Šmartna pri Litiji. LP in dobro izbiro, ki bo v veselje tebi in tvoji družini! Boštjan
|
|
|
|