ur+sa
|
No nevem kam bi to temo vtaknila, ampak sem se odločila, da jo dam kr sem.. Nevem kje naj začnem,...v glavnem jezna sem k stooooooooooo Živčno me je naredila (uganete kdo???) TAŠČA!!?!?!??!?!?!??!?!!?!? Sploh nevem kje naj začem.... Imam občutek, da zelo izkorišča mojega (njegova mami).... Z mojim greva drug teden na svoje , sedaj pa "vladava" v našem stanovanju, ker so moji starši na dopustu.... To ni prvič, k sva sama pri meni..in to se dogaja že odkar imava biti priliko biti v našem stanovnjau...Namreč, k sem pri "tašči" na obisku, ji povem, da drug teden bova pa pri meni,da komaj čakam, da bova loh nekje k bova res SAMA in imlea mir pred ponorelo množico vseh njgovih sorodnikov.! In kaj mi dela, vsak dan ga klicari na šiht, če pride domov južnat, ali bo kar pri meni jedel.... AJI NISEM DOVOLJ OČITNO POVEDALA, DA BOVA PRI MENI??? (a južna ne spada zraven al kva???!?!?!?!?!?) Danes pa spet, z mojim pojužnava lepo, se usedeva in gledava TV... potem pa telefon, samo pogledala sem kdo je....grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr "TAŠČA" Je bilo že... jest sem pri maši, a me prideš iskat???? Bay the way, desca (partnerja, al kar koli želite) ima pa doma z iztegnenijimi nogami in gleda TV. Samo on ma jajca in ji jasno in glasno reče, da če nima prevoza nj ne hod nikamor, ker on jo pa tut ne bo skoz letal iskat... (sam to ji na mau lepš način pove...). In prej ga kličem, kdaj pride... pa pravi, da jo je moral peljeti še k njeni mami, kje 20 km stran, potem pa jo more peljat še domov, kje pa skor 50 km stran....?? HALOOOOOO pa to se skoz dogaja, (mislm skoz... men je veilkrat glede na to da ma partnerja doma, in ima izpit za avto...) skoz, ma nekam jo za peljat, nekje jo čakat,....... Pa to klicanje, VSAK DAN!!! kaj naj naredim.... Enkrat mi je moj reku (k sem že popizdila (ups)), da mu ni problema, ker mu mat pere, kuha,...v glavnem vse... zastonj..glede na to koliko časa to že počne, čeprav je že redno zaposlen... Sej ne rečem, vse lepo in prav...samo enkrat je pa temu treba naredit konec, a ne al kva???? Sem premišljevala kako bo to izgledalo, k bova na (RES) čist svojem.... sej nevem kva nej naredim,....?? kak nasvet?? A se pri kermu še to dogaja, al sem jest naletela sam na eno ČUDNO FAMILIJO???