|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   =Š&( $"=)Đ/Đ=)/%"$?Đ/) $!(=ŠĐZŠ&(=$!
31.1.2006 19:20:23   
ur+sa
No nevem kam bi to temo vtaknila, ampak sem se odločila, da jo dam kr sem..user posted image user posted image

Nevem kje naj začnem,...v glavnem jezna sem k stooooooooooouser posted image user posted image user posted image
Živčno me je naredila (uganete kdo???) TAŠČA!!?!?!??!?!?!??!?!!?!?

Sploh nevem kje naj začem....user posted image  Imam občutek, da zelo izkorišča mojega user posted image  (njegova mami)....

Z mojim greva drug teden na svojeuser posted image , sedaj pa "vladava" v našem stanovanju, ker so moji starši na dopustu.... To ni prvič, k sva sama pri meni..in to se dogaja že odkar imava biti priliko biti v našem stanovnjau...Namreč, k sem pri "tašči" na obisku, ji povem, da drug teden bova pa pri meni,da komaj čakam, da bova loh nekje k bova res SAMA in imlea mir pred ponorelo množico vseh njgovih sorodnikov.!

In  kaj mi dela, vsak dan ga klicari na šiht, če pride domov južnat, ali bo kar pri meni jedel....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AJI NISEM DOVOLJ OČITNO POVEDALA, DA BOVA PRI MENI??? (a južna ne spada zraven al kva???!?!?!?!?!?)

Danes pa spet, z mojim pojužnava lepo, se usedeva in gledava TV... potem pa telefon, samo pogledala sem kdo je....grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr "TAŠČA"user posted image
Je bilo že... jest sem pri maši, a me prideš iskat????
Bay the way, desca (partnerja, al kar koli želite) ima pa doma z iztegnenijimi nogami in gleda TV. Samo on ma jajca in ji jasno in glasno reče, da če nima prevoza nj ne hod nikamor, ker on jo pa tut ne bo skoz letal iskat... (sam to ji na mau lepš način pove...).

In prej ga kličem, kdaj pride... pa pravi, da jo je moral peljeti še k njeni mami, kje 20 km stran, potem pa jo more peljat še domov, kje pa skor 50 km stran....?? HALOOOOOO

pa to se skoz dogaja,  (mislm skoz... men je veilkrat glede na to da ma partnerja doma, in ima izpit za avto...) skoz, ma nekam jo za peljat, nekje jo čakat,....... Pa to klicanje, VSAK DAN!!!

kaj naj naredim.... Enkrat mi je moj reku (k sem že popizdila (ups)), da mu ni problema, ker mu mat pere, kuha,...v glavnem vse... zastonj..glede na to koliko časa to že počne, čeprav je že redno zaposlen...

Sej ne rečem, vse lepo in prav...samo enkrat je pa temu treba naredit konec, a ne al kva????

Sem premišljevala kako bo to izgledalo, k bova na (RES) čist svojem.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej nevem kva nej naredim,....?? kak nasvet??

A se pri kermu še to dogaja, al sem jest naletela sam na eno ČUDNO FAMILIJO???user posted image

user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: =Š&( $"=)Đ/Đ=)/%"$?Đ/) $!(=ŠĐZŠ...
31.1.2006 19:26:47   
matahari
Hojla,
tole je res za moje pojme katastrofa (edino, če ti malo ne pretiravaš..)..Poznam še eno takšno - mojo sodelavko..revca je imela pred poroko lani ss in zdaj nikakor ne zanosi..mi je vse jasno, ker dokler je tako - da tast in tašča svojega sineka maksimalno izkoriščata on pa ne zna odrezat popokovine buy the way pri 30 letih..žalostno..jasno, da je pod stalnim pritiskom in ne zanosi..aprila se selita v svoje stanovanje in držim pesti, da se bodo zadeve uredile in da bo sinko končno opazil ali pa se odločil, da je žena prva..ne rečem..staršem je treba maksimalno pomagat ampak povsod so razumljive meje za to...jaz imam hvala Bogu ful srečo..moja taščica je kot moja mama in je najboljša na svetu..razumevajoča, razgledana, človek z velikim srcem..zelo jo imam rada

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.1.2006 19:27:42   
ur+sa
aja še to,...
Naj povem, da drgač je pa full v redu, sam tole je pa njena velikaaaaa napakauser posted image
user posted image

Jutri je nov dan...

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.1.2006 19:30:53   
Anonimen
lahk ti povem tole: pri nama se noben ne vmešuje v najino življenje.. res ne! pa me vseeno včasih raz... ko ga njegov fotr kliče kakšnih 3-10x na dan.. daj to, prines uno, pejt tja, zakaj pa ni tko.............................................

večinoma me to ne moti, sam pridejo pa obdobja, ko znorim.. ko mojga sekiram, zakaj ne more enkrat rečt za kakšno stvar: "NE BOM"!!!

tko pač pride... včasih se sekiram, včasih pa pač pustim stvari pri miru.. včasih sem si govorila, da bo bolje ko bova v svoji hiši, zdaj mislim da bo isto..

ampak, ponavljam: drugače sta ful  v redu.. nikol nobenega vtikovanja, nobenega preverjanja....

(odgovor članu ur+sa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
31.1.2006 19:31:23   
ur+sa
hja matahari, čist nič ne pretiravam... tko to je... user posted image user posted image
Pa že en cajt sem to držala v sebi, zdej sem pa rekla, da bo poiskala, če ma še kera tako smolo...sej pravi, drgač je full v redu, jo mam jest tut rada, sam tuki mi pa preseže vse meje...

sej nebi rekla, če neb mela desca doma...

Jutri je nov dan...

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.1.2006 19:47:09   
Anonimen
Ojla!

Pri meni je isto, samo da sem jaz zdaj noseča in na svojem (v najemu), on pa še vedno hodi k mamici ''južnat''. Pa sem imela dost in pop...., mu vzela ključe od stanovanja, pa naj bo pri njej.  Ja, pri njej je vse zastonj.  Tudi on ne more prerezat popkovine pri svojih 35-tih. Žal, eni so taki. Sama sem izgubila upanje, da mu bo to kdaj uspelo.
Tebi pa veliko sreče.

Lep pozdrav.

(odgovor članu ur+sa)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
31.1.2006 19:54:38   
ur+sa
ja hvala anonimen, .... user posted image

Poj se to ne dogaja sam men.. moj je pa vesel k bova šla na svoje, sam on pomoj misli, če bo mt reku NE, da se mu pa odpovedala, al kva??

Sej tut nori, k jo more povsod čakat,... sam je pa tih..sej včasih tut tko kej reče, sam ne direkt... (čist useen, če bi bil še takrat tih...)user posted image

no evo zdej jih že skor 3 ure ni..user posted image user posted image
jest pa klele samevam......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.1.2006 20:31:03   
Gina
Ma kaj pa vem. Meni se zdi, da je daleč največ odvisno od tega, kakšne vrednote imaš. Če ti gre na živce, da te klicari, ali njega, potem imaš problem. NJej očitno veliko pomeni družba, prisotnost, pomoč. Tebi pa to isto tudi vleiko pomeni, potem pa se mora revež odločat, kateri bi ustregel. Bolj izi bi bilo, če bi tebi več pomenilo kaj drugega, potem bi ti bilo bolj vseeno, če ga kliče. Meni to ni moteče, pa zato težko razumem, da te moti. Dobro, če res pretirava, pa se mora ves čas z njo ukvarjat, potem to ni čisto ok, če ga pa pokliče po tel. vsak dan, pa da jo občasno odpelje, četudi 50km stran, se mi pa ne zdi nič takega. Če ga povabi na kosilo, bi se jaz prišlepala na lep način zraven. Saj ni nič hudega, če vaju ima za družino. Ker to, da loči njega od tebe, pa ni ok.

Pri nas je tako, da moja tašča kliče mene. Zakaj? Ker gre mojemu na živce, če ga mama kar naprej kliče. Še če se z mano preveč pogovarja, mu gre na živce. On bi mene čisto zase. Malo ti je podoben. Ampak meni se pa zdi, da je moja tašča tolk srečna, če malo poklepeta in zakaj ji ne bi malo veselja naredila, mene pa to skoraj nič ne košta. Saj ni moj zato nič prikrajšan. Ona pa nima občutka zapuščenosti, pa ima občutek, da jo imamo radi.

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.1.2006 20:38:43   
ur+sa
gina, vse lepo in prav... sej nočem njenega sina sam zase... Sej vem kako je če "starejši" rabijo pomoč...Samo to je zame izkoriščanje... Če ma svojga desca, moža, partnerja doma.. zakaj nebi nemu rekla.. zato k ne upa... In zato hitr (pa 2 odrasla sinova ma)..ne sam, ona more tega klicart k ga mam jest...
Sje ne rečem, včasih, sam ta včasih je vedno ena in ista pesem....
Da ne govorim o polomiji na morju...user posted image user posted image user posted image

Vem , daje njen sin, in ga ma rada, pa sej se štekamo, pa vse...
sam take zadeve me pa iz tira vržejo... vedno jo nekje čakat, (mi2 tut rabva kej časa zase, pa bi kam šla, ..pa tko naprej), pa kr naprej more ona nekm it.. pa na grobe, pa v štacunao, pa k maš, pa k svoji  mami, pa...user posted image user posted image

sej ma svojga , ani tko?? zakaj svojemu ne reče??

Mah, sej ma vsak svoj pogled na to... vsak si to drugače predstavlja.. user posted image

Jutri je nov dan...

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.1.2006 20:56:23   
Gina
Težko je takole sodit, pa res smo tudi različni. A veš, meni ni najbolj pomembno, koliko časa smo skupaj. Čist sem čudna, ampak resnično sem rada sama. Čeprav bi najbrž tudi mene motilo, če bi npr. moral pa 5x na teden nekoga peljat, pa bolj kot to bi me motilo, da mene ne šteje za nekoga, ki paše k mojemu.

Je pa tako, da to, da je tvoj tako prilagodljive sorte, potegne za sabo tudi pluse, ne le minuse. Če ne bi bil tak, bi ti šel na živce, ker bi vse moralo biti po njegovem. Čim ne bi imela skupnega mnenja, bi se skregala, ali pa bi se eden mulil. Pa zihr ti ne bi toliko pomagal. Skratka, tudi tebi se ne bi pustil prepričati v nič. Bi se pa postavil zate in bil zelo odločen pri postavljanju meja drugim ljudem, nihče se ne bi mogel takole hecat z vama, če mu ne bi pasalo. Potem mora pa človek zmeraj izbirat, ali hočeš en kupček vrlin ali drugega. Oboje je težko dobit.

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.2.2006 7:18:16   
NATAŠI
Jaz bom le to dolala (nimam še sicer toliko izkušenj) ampak moje mnenje je, da je to kriv partner sam, ker se ji pusti da manipulira z njim. Enkrat se ji mora postaviti po robu in ji reči, da ima tudi svoje obveznosti in svoje življenje. Zdaj naj ni bila ti na prvem mestu ker bo živel s tabo in ne s svojo mami, ki ne bo za večno. Želim pa ti vseekakor veliko uspeha in sreče!

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.2.2006 7:44:37   
kalbo
Gina sicer lepo razmišljanje, samo po navadi imajo mame takšne stvari za čisto normalne. Sin pač mora imeti čas, kadarkoli se njim sprdne. Tud moja je mela takoj ko sem se odselil takšne prebliske, pa ni ratal. Enkrat me kliče na šiht, ej lupček (dokler se nisem odselil me ni nikoli tako poklicala) veš plina nam je zmankal. Ja mati, pa ga pejte iskat. A ga nebi šel ti, veš ga ne znamo zamenat .....user posted image   Ja valda, jest se bom iz Grosuplja v Ljubljano vozil njim po plin, pa še majstre sem mel v hiši. No po tistem ni blo več težav.

Popkovino je treba vsekakor prerezat, pa četudi se sliši malo kruto na začetku. Kam bi pa prišli, če bi jaz skakal k mojim kar naprej, žena k svojim (ja, tudi tašča se je mogla navadit, da žena ni na razpolago točno takrat, kadar se ona spomni).

Seveda pa to ne velja za vnaprej dogovorjeno pomoč, to velja samo za opravke, ki se glasijo s "takoj zdaj".

< Sporočilo je popravil kalbo -- 1.2.2006 7:45:22 >

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.2.2006 8:48:05   
Anonimen
Ur+sa user posted image user posted image user posted image

a si to mojo taščo opisala user posted image user posted image user posted image

MIdva sva že 2 leti na svojem, pa ga še vedno kliče vsak dan, če pride po službi domov, pa mu južino ponujauser posted image . Jaz ga pa čakam s kosilom. V nedeljo, ko greva oba na obisk bi ji obvezno mogla nekaj prinestiuser posted image . Pa potem mu obvezno naloži pogače, da bo revež imel kaj za zajtrk user posted image .
On pije sok pri njih, jaz pa vodo, pa skoraj vedno pozabita kupiti vodo zame.

Pa še vedno mu teži, kako je lahko to storil, da jo je zapustiluser posted image
Pa zdaj, ko se bova poročila, mu je zatežila, da se mora pred sosedi uradno posloviti od nje.user posted image

Pa če ga nekaj dni ni k njej, je takooooo bolana, da je vse črna pod očmi. Pa jo mora iti obvezno gledat. V dveh letih je prišla k nama le 3x na obisk. KO sem bila noseča pa me sploh nikoli ni vprašala kako sem, če je vse vreduuser posted image

< Sporočilo je popravil URSKA -- 1.2.2006 8:52:33 >

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
1.2.2006 8:55:03   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Filem se mi je zavrtel nazaj za 25 let.Moja draga tašča srečna,
da se je sin poročil in končno ustalil,ampak ljubosumna,pa ni edinček.
Če smo bili pri njih in sva se usedla skupaj na divan,je bila kaj hitro
zraven in se vsedla med naju.Živela sva pri meni,pa je bil več na svojem
sraem domu,kot z mano.Ker je imela moja tašča navado,da se je zelo rada klatila naokoli,pa še svojo sestro je sabo vozila,jo je moral moj
mož naokoli vozikat,z velikim veseljem sevada:jabolko ne pade daleč
od drevesauser posted image Tudi njena sestra je imela doma zaradi tega težave,mož
se je strašno jezil.Ampak so bile trmaste in nadaljevale.
Jaz boga noseča z ponorelimi hormoni,pa prejokala cele dni.
Zjutraj so šli,zvečer so prišli.Ko sem godrnjala je naredila finto(točno vem,da jo je)in padla kao v nezavest,pa sem bila jaz tažleht.
Moja mladost,nezrelost,hormonske motnje,morda pa sem vse preveč zaradi
tega črno videla.Kdo ve?
Sedaj mi je žal,da sem tako reagirala,ker je moj mož mamo imel
samo še do svojega 25 leta.Umrla je za posledicam hude prometne
nesreče.Mamo je imel samo kratek čas.
Če bi bila sedaj še med nami,se ne bi več tako jezila.

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
1.2.2006 9:12:09   
MarijaPo
Mislim, da mora to moz/partner zrihtat, ti lahko samo tezis, kljuce do resitve pa ima on.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.2.2006 10:19:53   
wawa
Alo Ur+sa nisem brala drugih odgovorov ker žal nimam časa.

Poznam tvojo situacijo sama sem bila v taki in še mnogo hujši kako leto nazaj. Od fanta mami - tašča je bila že prej gospodovalna mami, ampak dokler sem bila jaz doma pri svojih in fant pri svojih sem si rekla da se to mene ne tiče. Seveda mi je šlo na živce ko je fanta vsak dan na morje klicala ko sva bila na dopustu ampak ok sem preživela.
Potem pa sva se dve leti nazaj preselila na svoje, no takrat se je šele začelo nekako takole: pridi na kosilo, ves čas ko je bil sam pri njej ga je spraševala, če je kaj lačen če je kaj jedel(kot da jaz ne znam kuhat), potem ves čas ja pa nič ne prideš domov (čeprav ni bil več tam doma - baj the way nima niti kje spat več tam), pejt to pomagat pejd ono pomagat, jaz sem bila grda in nesramna. Pa je na srečo dragi sam ugotovil, da je to pa pač preveč in začel drago mamico ignorirat, jo je parkrat napizdil.....in to je to, sedaj nama dajo več ali manj mir, sedaj ko imava otroka sicer pade kaka pripomba, da ju otrok niti poznal ne bo, pa jima (tašči in tastu namreč) dragi samo odvrne, da imata onadva ravno toliko do naju kot midva do njinu......

Želea sem ti le pokazat da nisi edina in da so stvari rešljive, vidva se pogovorita in skupaj postavita meje, vedeti moraš le da če postaviš meje potem tudi raje ne pričakuj preveč pomoči od njih na drugih področjih, tako da se ne boš potem sikirala.

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.2.2006 10:29:34   
wawa
No zdaj sem prebrala še ostalo....Neva6  imaš sicer prav, samo recimo jaz ne omejujem svojemu dragemu da gre k staršem, še sama mu včasih rečem, dej pejd jih malo pogledat...........sploh ni fora v tem. Mene je motil in me še vedno občasno  moti odnos. vse kar sem želela je spoštovanje do odločitve njenega sina.....ampak ta zgodba je pošteno predolga in veliko hujša kot Ur+šina in ne spada pod to temo. Skratka ljubezen do staršev da, ampak do kakšne meje povratnega nespoštovanja?????

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
1.2.2006 11:52:05   
ur+sa
hvala vsemuser posted image  , ... seveda ima vsaka stran svoje + in -....sam kar je pa preveč, pa presega - - - - - - ...

Točn tko , kot pravi Klabo, morjo met čas, ko se mamam sprdne... Pa sej nebi tko težila, sam k mojga izkorišča, njen pa doma sedi, kukr bi jo loh on peljal, pa jo čakal, pa nevem kva vse...

Sej tale moj oz. njen sinek, tudi ni edinček, ma 3... pa za nobenmu tko ne leze, pa ga "izkorišča" kukr "mojga".

wawa, to še ni nič, če ga na morje samo kliče..(se je zgodilo, sem mela računa 13.000 SIT!!!!user posted image
huje je, da pridejo v apartma zraven  tebe...to se mi je zgodilo lasnko leto.. mi smo šli z družbo na morje, oni so se pa usidrali zraven nas... morm rečt,da smo se mel full dobr,(dokler ni prišla ostala njegovoa familija, si predstavljate to MORO???!?!?user posted image user posted image

Mislm ne morem verjet, .... jest sem pa na začetku mislila, da so res fore o taščah samo foreuser posted image user posted image user posted image user posted image

No bomo že neki zrihtal.. počasi se mi fila glava, tko da eksplodirala enkrat bo...
Bom vidla, kaj bo drug teden, k bova uradno na svojem... user posted image

Jutri je nov dan...

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
1.2.2006 12:06:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: wawa

No zdaj sem prebrala še ostalo....Neva6  imaš sicer prav, samo recimo jaz ne omejujem svojemu dragemu da gre k staršem, še sama mu včasih rečem, dej pejd jih malo pogledat...........sploh ni fora v tem. Mene je motil in me še vedno občasno  moti odnos. vse kar sem želela je spoštovanje do odločitve njenega sina.....ampak ta zgodba je pošteno predolga in veliko hujša kot Ur+šina in ne spada pod to temo. Skratka ljubezen do staršev da, ampak do kakšne meje povratnega nespoštovanja?????

Jaz kaj več,kot,kar sem napisala ne morem reči,ker sem taščo imela samo
prva tri leta zakona,nimam izkušenj.Ne vem,kako bi bil odnos,če bi
bila moževa satrša živa.Sicer mu je mamo nadomestila teta vsa ta leta.
Velikokrat zahaja k njej pa k bratu,kadar je prost službe.
Pa pokliče ga,če kaj rabi,saj ni pogosto.Ampak naš odnos je družina
si mora pomagati v stiski ali kadar je potrebno.
Ne vem no kako razložit,zaenkrat nimam problemov z sorodstvom čisto majčkene z svakom,ker nisva na isti valovni dolžiniuser posted image user posted image

(odgovor članu wawa)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
1.2.2006 13:38:05   
tanikaa
Mislm ne morem verjet, .... jest sem pa na začetku mislila, da so res fore o taščah samo fore
IZVIRNO SPOROČILO: ur+sa

V vsakem hecu je nekaj resnice. user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
1.2.2006 14:49:11   
kalbo
No evo, ko sem mislil, da je problemov konec, pa moja majkata useka. Pa to človek ne more verjet, zdej se mi bodo pa še steple, kera bo tamalga merkala v soboto, ko greva na poroko.
Moja mati je namreč hudo užaljena, ker bo tamalga merkala pač tašča, ker je enostavno zadeva bolj prikladna, saj živi v spodnjem štuku. Aja, pa ni jezna name, ampak na mojo ženo user posted image , ker mi je tko ukazala..ha ha. No zdaj mi je že vse skupaj smešno. Kako uro nazaj sem pa kar pihal od jeze.

Mamice mamice....

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
1.2.2006 15:07:29   
Dadi
Poslušaj Kalbota...mamo je pač enostavno dal na stranski tir, žena pride pa na prvega tako je to. In če partner ni toliko zrel da bi to naredil tega ne moreš rešit. Se razume da jim pomaga  kadar kaj rabijo ampak v prvem planu si ti kot njegova partnerka. (no vsaj morala bi biti)

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 22
1.2.2006 19:54:08   
wawa
Eno so resni problemi, takrat si tudi v naši familiji pomagamo................

Evo tudi jaz sem ravno kar zelena od jeze zaradi tašče. Moj dragi je v bolnici, nič resnega šel je na eno operacijo, no in kaj naredi tašča, poslala mu je 10 sms-ov naj ji le pove kaj naj mu jutri prinese da ne bo lačen in žejen.................saj čisto njena, saj žena ne zna zanj poskrbet............in da bo višek vsega, kliče mene in me praša kako je kaj njen sine češ da ni nič govorila z njim, halo ženska a se ti ne zdi da mi bo tip povedal da si mu 5 sms ov poslala............evo Kalbo še to vesel bodi da se grebejo mene moja taščica niti prašala ni če jaz in moj dvo mesečni sinek kaj potrebujeva sedaj ko sva začasno brez atija......

Ur+ša - še boljšo z morjem mam jaz, sta se tašča in tast kar sama povabila k nam na vikend na morju in tašča mojemu skoz težila naj se namaže, da ga ja ne bo opeklo, naj je da ne bo lačen, ko je šla v trgovino je samo zanj kupila puding(in rekla da mami že ve kako pocrtat sinčka) za kozlat......(jaz sem si rekla ne bom spet tista ki šunder dela in sem bila tisti teden ko so bila onadva tam pač pridna tiha punčka).......no potem dragi popizdi in ji reče, da ima zato da ga razvaja punco...............no pridejo domov, gre moj k njim na obisk in ga tašča napizdi, da kaj sem ga jaz proti njej naščuvala, jaz pa celo morje nisem niti enkrat komentirala njenega početja...........Tako kot pravi Kalbo sedaj se temu le smejem takrat pa mi ni bilo smešnouser posted image user posted image

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 23
1.2.2006 20:25:23   
kalbo
wawa, veš, sej res zgleda super, da se grebejo, sam kako pol svoji mami na lep način povedat, da bo pač tadruga babica merkala, da bo ona pač drugič.
Pol se pa začne, a jest pa nisem dobra, sej vem, ne zaupa mi... To je user posted image

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 24
1.2.2006 20:29:45   
wawa
user posted image user posted image user posted image Kajbo sem dobila idejo........povej jima da boš vsakič ko bo treba pazit metal kovanec ........če bo cifra bo pazila ena ce bo mož pa druga..............user posted image user posted image user posted image user posted image  učinek ni zagotovljenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?