|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Maškaradne oblekice?
31.1.2006 16:35:10   
total
Kje nabavite kostume za otročke,jaz bi rabla za 1,5 leta velik kostum in kam naj grem sploh pogledat?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Maškaradne oblekice?
31.1.2006 17:49:56   
Pupica
O total. Ti tut?user posted image
Doma imamo sicer kostum njenega najljubšega lika, vendar jaz še vedno malo niham, ali bi raje jo oblekla v Pikonogavičko...zdej pa iščem tako malo lasuljico.
Pa še to, kaj meniš kdaj otroka tudi malo porisati po obrazu(pikice)?

LP

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.1.2006 18:23:38   
tinica
v direndajo imajo kostume za tako majhne otroke. Imajo razne levčke, kužke, zajčeke,....

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.1.2006 19:28:23   
Maco
Če boste hodili kaj po Avstriji, jih imajo tudi v Toysu. Mi smo ravno včeraj kupili ˝čebelico˝ za 6-12 mesecev. Za tako majhne pa imajo še supermana, batmana in zajčka. Cene so od 20-30 €.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.1.2006 20:46:57   
viv_
Jaz sem v Turbolimaču kupla luštnga levčka - tele kombinezon variante so mi fajn, uspodi oblečeš, pa to čez, pa je še zebst ne more.

A ne bi blo fajn, če bi bil pust poleti user posted image

(odgovor članu Maco)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.1.2006 22:12:26   
kofetek2010
v spodnji etaži Hale A v BTCju imajo eno trgovino samo s pustnimi kostumi user posted image

naša tamala bo pikapolonica user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.1.2006 23:45:29   
m_m
Mi pa to sami doma naredimo. Res mal cajta vzame, je pa unikatno in zastonj user posted image

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.2.2006 9:32:50   
bebica
Tudi jaz bi sama nekaj naredila oz. zašila. Pa ne vem kje bi dobila vzorce, modele oz. kroj. Mogoče v kakšni Burdi?user posted image
help

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.2.2006 9:48:51   
Ines.
Koliko stanejo maškaradni kostumčki v Direndaju?

V Magic Shopu v hali A (klet) v BTC-ju stanejo cca. 3000 SIT, uni ta boljši pa cca. 8.500 SIT. Tut v Obi-ju jih imajo, pa so tut okoli 9.000 SIT. Meni namreč, tisti po 3.000 SIT, noben ni bil všeč, uni po 9.000 so pa zame čist predragi. 

(odgovor članu bebica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.2.2006 10:22:20   
tinica
V direndajo stanejo npr. za kužka nekje 5500 sit

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

(odgovor članu Ines.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.2.2006 11:01:14   
Anonimen
Kdaj pa je pust letos? user posted image

(odgovor članu tinica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
1.2.2006 11:20:51   
Anonimen
Zadnjega februarja, Meta.
A a se starši tudi kaj našemite? Jaz za letos premišljujem, da bi bilo Tiborju gotovo veliko bolj zabavno, če bi se vsi trije oblekli, no, štirje, še Mišo bi kaj našemili. Potem pa na sprevod v Kranj.
Vam pa svetujem, mamice, predvsem tistim, ki imate otroke v vrtcih, da počakate s temi kostumi, posebej kakšnimi dragimi, do zadnjega trenutka, če se da. Pri nas smo npr. lani imeli norice, tako da je pust odpadel. K sreči nismo še nič kupili. Tudi letos bom čakala čimdlje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
1.2.2006 20:10:31   
KODA
V Intersparu so v akciji 1790 sit.Smo dobili reklamo domov.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.2.2006 20:14:24   
Annny
Danes sem v BC gledala kustumček marjetico...toooolk luškan...ampak Naji na žalost premajhenuser posted image ...niso imeli kake posebne izbire, tako da potem nisem še nič kupila...aja , cene so pa tam okrog 5000 sit.
LP

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.2.2006 21:41:25   
Anonimen
Tudi mi mormo našega lumpija v en kostum spravit, pa še ne vem, v katerega user posted image . Niti nisem še nič kostumov gledala. Lani mu ga je mami sešila-je bil zakček, ampak je tisto blago skoraj toliko prišlo, kot če bi kostum kupila user posted image

Jaz se moram tud našemit-ampak samo za v šolo-ker se bojo tudi učenci. bom verjetno kakšna čarovnica al pa hudič user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
1.2.2006 22:28:44   
TaRe*
Pupica...take male lasuljice imajo v baby centru,no,vsaj lansko leto so jih imeli...če se spomniš naše tamale,ko je bla pikica.
Če jaz za našo kaj drugega zvrtam,pol ti jo celo lahko posodimuser posted image

............ja,takle mamo..;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.2.2006 22:39:28   
Anonimen
Za čarovnice je čist simpl naredit kostume (al pa Harry potter)

Klobuk narediš iz kartona in ga potem ovješ z črno folijo (vrečke za smeti... za otročke bo šlo tega ful malo), haljico pa tudi narediš iz vrečkeza smeti pa jo zavežeš okrog vratu.

Sicer pa mislim da so kroji vsako leto v burdi... sam se že zdej zagrebite zanje, pol jih zmanjka.

user posted image

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
2.2.2006 8:57:35   
Anonimen
učer sem bla zelo prijetno presenečena nad izbiro v vse po 199 oz diskont plus. dobila sem oblekco za anglčka, majo pa še ful drugih za čist tamale in tuzt mal večje. od slončk, miške, zajčka...to so taki takosmati kombinezoni pa tut pike nogavičke, kavboje pa vse živo. tut fullasulj, mask, dodatkov. kar hoč cene so pa zlo ugodne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
2.2.2006 10:05:29   
Bejba
Mi smo kupili v Magic shopu v BTC - hala A in bomo klovenčki. Cel pajacek in klobuček je bil 3.000 SIT (imajo od 1-2 let in od 3-4 leta). Sicer ni ne vem kakšne kvalitete, ampak za dvakrat oblečt bo pa čist super.
Imajo pa kar veliko izbire, tako za najmlajše, kot za starejše.

LP; Bejba user posted image

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.2.2006 17:50:05   
mala Zala
http://www.maskaradni-kostumi.com

tole si mal poglejte, se mi zdi kar zanimivo.

Lep pozdrav!

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.2.2006 19:49:37   
mikina
Mi smo kupili v Hoferju. Pikapolonico za 5 let in indijca za 10 let. Stali so 1148 SIT. So pa kar v redu kvalitete.

L.P.user posted image Mateja

(odgovor članu mala Zala)
Neposredna povezava do sporočila: 21
2.2.2006 20:44:44   
andrejaz
Veliko pustnih kostumov imajo tudi v trgovinah Vse po 199 SIT. Sem šla ravno danes mimo te trgovine (imajo sicer prečrtano Vse po)  in ugotovila, da imajo prav lušne kostumčke - tam za cca 2000 do 3000 SIT.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu mikina)
Neposredna povezava do sporočila: 22
2.2.2006 21:57:35   
Adelina
Lara, a pr vas imajo za čist tamale tud (2 leti). Pri nas imajo šele od 3/4 leta naprej in je za našga še prevelik.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?