|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj v nosečnosti
31.1.2006 15:40:48   
Anonimen
se prsi spremenijo in postanejo boleče?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj v nosečnosti
31.1.2006 15:45:22   
sašaš
Odvisno od vsake posameznice - mene so takoj bolele (eden od znakov, da sem posumila na user posted image ). Trajalo je nekaj tednov, potem pa je minilo! user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.1.2006 15:54:05   
borci
če se prav spomnim mene niti niso bolele, ampak so bile samo bolj trdne, bolele pa me niso

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.1.2006 16:01:14   
Anuš
Mene so ful bolele. Do kakšnega 4. meseca. Zdej pa nič več. Spremenijo se pa glede napetosti. Men se je zdel, da mi jih bo včasih kar razneslouser posted image

(odgovor članu borci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.1.2006 16:13:08   
Jančika_
V prvi nosečnosti so me kmalu po ovulaciji začele tako boleti in so bile tako ogromne, da nisem mogla hoditi po stopnicah, nisem mogla športati, spati pa sem morala z modrčkom. Tako je ostalo do konca nosečnosti.

Tokrat pa sem do pred kratkim (zdaj sem v 19. tednu) lahko tudi čez dan bila brez modrčka (če nisem noseča ali doječa, ga sploh ne nosim, razen za šport) - šele kakih 10 dni nazaj so me res začele boleti. Malenkost povečale so se pa tudi že na začetku.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.1.2006 16:55:23   
SaaS
Jaz pri prvi nosečnosti sploh nisem opazila nobene razlike. Bolelo me ni nič, niti blazno povečale se mi niso, mogoče malo šele čisto proti koncu.
Zdaj pri drugi nosečnosti - sem v 23.tednu, pa se mi zdi, da so malo bolj napete in včasih imam občutek, da bo kar mleko ven priteklo, ko se kaj napnem. Boleče pa niso. 

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.1.2006 16:58:53   
PBJ
Štiri dni po izostanku M so postale precej napete, čez nekaj dni tudi boleče ...

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.1.2006 18:00:59   
Naja30
Par dni preden mi je zamujala user posted image  so me že grozno bolele in vse me je tiščalo.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.1.2006 18:06:10   
KODA
Tam okrog 12 tedna,pa še to me niso bolele,ampak sem imela samo bolj napete. 

< Sporočilo je popravil KODA -- 31.1.2006 18:07:12 >

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.1.2006 20:27:08   
Ninica
Mene so začele boleti nekje čisto na začetku. Bile so občutljive in boleče na dotik.

LP, Ninica

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?