kroji, knjige, revije za sivanje za dojencke/otroke (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

MarijaPo -> kroji, knjige, revije za sivanje za dojencke/otroke (31.1.2006 15:15:19)

Zivjo,

imam nov sivalni stroj in bi zelela kaj sesiti za mojega otrocicka, ki se bo rodil maja.
Gledala sem ze po knjiznici in v februarski burdi (kjer so samo kroji za obhajilo?), pa nisem nic nasla.

Ali katera ve, kje bi se to naslo? Pozna katera kaksno knjigo, revijo,... kjer bi bilo kaj vec o tem? Lahko tudi preproste stvari, razne zavesice, baldahincki, dekice,...
Kar koli, kar lahko zasijem in ima navodila.

Hvala!

klavdijas -> RE: kroji, knjige, revije za sivanje za dojencke/otroke (31.1.2006 15:26:32)

Včasih so bile burde za malčke. Veliko boš dobila v kakšnih italjanskih revijah. Poglej v Maksiju v trafiki, ki ima res veliko revij.  Jaz sem za našega ta malga kar vse zašila sama, razen bodijev, tudi žabice.
Piši mi privat pa se bova zmenili.
Lp,

Klavdija

barba -> RE: kroji, knjige, revije za sivanje za dojencke/otroke (31.1.2006 15:50:12)

So burde italijanske in nemške za otroke. Manjših krojev kot za velikost 86 še nisem zasledila. V klasičnih burdah so tako majhni kroji približno 2x na leto. Jaz uporabljem sam nemške (stvar navade).

Lahko ti jih nekaj posodim, če hočeš.

Dejča -> RE: kroji, knjige, revije za sivanje za dojencke/otroke (31.1.2006 18:23:30)

Obstajajo prav posebne izdaje revij za otroke (Burda ipd.) in imajo tudi cotke od št. 62 naprej - vem iz prve roke, ker je tašča šivilja in non stop kaj šiva naši pupi.

tinica -> RE: kroji, knjige, revije za sivanje za dojencke/otroke (31.1.2006 18:31:13)

Najboljš je da greš v kakšno trgovino z blagom in tam če seveda imajo lahko posebej naročiš samo kroje katere želiš . Jaz vem, da pri nas lahko v eni trgovini z blagom naročim samo kroje katere želim, ker ona ima takšno posebno burdo malo večji format v kateri so samo oblačila brez krojev, ker kroje pač posebej naročiš katere pač želiš. Kroje potem dobiš v roku 2-3 dneh. Imaš pa v tej burdi vse od posteljnine, žakeljčkov, igralne blazine in pa seveda oblačila.

Lp, Tina

artista7 -> RE: kroji, knjige, revije za sivanje za dojencke/otroke (31.1.2006 18:35:49)

Pojdi v knjižnico Otona Župančiča, v mesto, je najbolj založena-v čitalnico in tam poišči kako staro burdo. Jaz sicer lahko vprašam za kako stvar tudi mojo mamo, ki je bila včasih kratorka v jutranjki in je nama s sestro marsikaj sešila. Piši na privat, če bi te zanimalo.
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Taja Nagaja -> RE: kroji, knjige, revije za sivanje za dojencke/otroke (2.2.2006 13:19:06)

V Maxi-ju na oddelku z blagom imajo Burdine kroje, ki jih lahko kupiš posamezno.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Imajo kroje za vse velikosti in vse priložnosti (dojenčki, otroci, odrasli, svečane priložnosti, pust...). Upam, da boš našla kaj uporabnega. Kroji so narejeni tako, da jih samo izrežeš - glede na velikost, na njih je označena tudi zahtevnostna stopnja in količina blaga, ki ga potrebuješ. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Stran: [1]