*Karmen* -> RE: pomoč (2.2.2006 17:49:19)
|
Poopsie, o kakšnih groznih stranskih učinkih ne morem govorit. Po injekcijah sem zaspana in prva dva dni sem imela rahel glavobol, ki pa se je danes spremenil v veliko migreno. Migrena pa ni pogost stranski učinek hormonskih injekcij, razen, če imaš migrenske napade že prej. In jaz sem jih imela. Drugače se pa počutim kar O.K. Mal se pa bojim punkcije. Pravijo, da je kar boleča... Ti bom povedala, ko bom prišla s posega. Tolaži pa me to, da so iz ambulante po posegu menda prišle vse žive... Če bo glih fajn, fajn bolel, bom pa mal zacvilila, pa bo. Tud jaz sem bila na laparoskopiji. Vendar zaradi endometrioze. Ne vem, če si imela laparoskopijo že kdaj prej. Če je nisi imela naj ti povem, da je to rutinski operativni poseg, ki traja od pol ure do eno uro (odvisno od tega kaj ti delajo). Pred posegom dobiš splošno anestezijo. Ko se zbudiš, je že vse za tabo. Takrat dobiš analgetik, da nimaš pooperativnih bolečin. Če hočeš na WC te spremlja sestra in pazi nate. Tudi copate ti obuje, če si še malo "butasta" od anestezije. Jaz sem bila še precej vrtoglava, ker sem se zbudila že dve uri po operaciji. Skratka, kar dobro poskrbijo zate. Dobro pa sem prišla skoz tud zato, ker zelo rada jem. Ko sem se zbudila nisem imela časa mislit na bolečine in na skrbi... Mislila sem le, kdaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] mi bojo prinesli kej za jest... Upam, da boš hitro opravila z laparoskopijo in se nam čimprej pridružila v kotičku pričakovanja!
|
|
|
|