Gina -> RE: tasti, tašče in denar (31.1.2006 17:37:30)
|
A veš kako je, vsaka stvar ima dve plati. In ne, nikakor ni prav, da bi vedno samo vidva plačevala ogrevanje. Ampak.... Jaz nisem nikoli razumela, zakaj mojemu bivšemu nočejo pol bajte prepisat, ko pa sva itak midva vse naredila spodaj, pa prerihtala, pa izolirala, napeljala.... Zdaj pa sem s težko muko kupila zemljo in še težje bomo zgradili hišo. Ampak si tako zelo želimo, da bomo enkrat to naredili. In če pomislim, da se bomo matrali za to kar fejst, pa da npr. , če ne bo kakšen od otrok mogel nikjer biti, ostane v hiši in si naredi nadstropje zase....ok, naj si. Ampak.....nikakor mi pa ne bi bilo do tega, da moje delo daje v nič, moja odpovedovanja. Ne, mislim da obstaja velika možnost, da ne bi prepisala pol hiše nanj. Zakaj? Ker ne vem, če bi po vseh sranjih, ki so se mi v življenju zgodila, še zaupala, da me ne bi kdo izkoristil. Jaz pa če sem si nekaj naredila, bi tiso tudi imela. V principu bi raje, da se otroci odselijo. Če bom le lahko, jim bom pomagala pri tem. Se mi zdi, da se vedno mladi in stari bolje zastopijo, če so narazen. Če pa bi vendarle kdo ostal doma, pa se sigurno ne bi bila pripravljena ne vem kako zelo prilagajat. Zakaj le, saj sem se celo življenje že morala, dovolj imam. IN nikakor ne želim, da bi kdo imel občutek, da mi dela uslugo, ker je ostal doma. Ampak hajcngo bi si pa zihr sama plačevala. Verjetno še ta mladim. PO drugi strani pa jaz na vajinem mestu ne bi komplicirala. POglej, če je to edina stvar, ki je v tem vašem skupnem domu ne-čisto-ok, potem je to še najmanj. Dušni mir si je vredno kupit. In če vašim ta-starim to tako veliko pomeni, se jaz že ne bi kregala za to. Sploh če bi imela dovolj drugih pozitivnih reči pod domačo streho.
|
|
|
|