Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Valentinovo pred vrati 1.2.2006 14:33:11
|
|
|
|
tanikaa
|
Muki, moj dragi tega ne bo obvladal NIKOLI. NE OBSTAJAJO NAVODILA, KI BI DOVOLJ NAZORNO PRIKAZALA KAKO ZAPUSTIŠ KAVČ IN KJE IMA DALJINEC TIPKO ZA IZKLOP.
|
|
RE: Valentinovo pred vrati 2.2.2006 14:17:53
|
|
|
|
Nixxon
|
Ne maram praznikov trgovcev, zato ga tudi letos ne bom praznoval. Kupil ji bom rdečo vrtnico en dan kasneje (znižanja ) na tržnici (najceneje in, po mojih izkušnjah, velikokrat najlepše), ker ji bo glih do takrat ta, ki jo ima sedaj, uvenela. Take pozornosti je najbolj glupo kupovati ob takih praznikih češ, "draga, drugi so me spomnili da ti moram neko rdečo/plišasto malenkost kupit da ti pokažem da te imam rad". Sam se raje čez celo leto spomnim sam, tolk len pa še nisem. Poskušam da dobi vsaj enkrat na mesec rože. PS: Pa tudi občudojoči pogledi pripadnic nasprotnega spola, ko hodiš s tržnice proti avtu, denejo da kaj.
|
|
|
|
RE: Valentinovo pred vrati 2.2.2006 14:39:23
|
|
|
|
tanikaa
|
Nixxon.
|
Prvi otrokAnjušaPri kateri starosti ste imeli svojega prvega otroka?18-21 (
15%)
22-25 (
31%)
26-29 (
35%)
30-33 (
14%)
34-37 (
3%)
več kot 37 (
1%)
Število vseh glasov: 320Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!