stalni kašelj (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

Tinca7 -> stalni kašelj (31.1.2006 7:51:11)

A mi lahko katera pomaga? Naša Lara že cel mesec kašlja in to kot star ata. Poizkusili smo vse, čajčki, prospan, sinecod,... Tudi pri zdravniku nič ne naredijo. V vrtcu me stalno opozarjajo, ampak ne morem je imeti doma, ker ne dobim bolniške. Zvišali smo vlago v prostoru... Imate še kakšno idejo?

Anonimen -> RE: stalni kašelj (31.1.2006 7:56:17)

Pri nas proti kašlju pomagajo smrekovi vršički oz. doma narejen sirup iz njega (made by tašča).

Lari -> RE: stalni kašelj (31.1.2006 8:00:07)

Kakšen teden nazaj je bila ravno debata o tem. In punce so sprobavale recept s čebulo. Čebulo narežeš na koščke, jo daš na krožnik in daš za čez noč v prostor kjer otrok spi. Tudi moja Lara precej kašlja in smo takrat to sprobali in je delovalo. Potem smo pa rota virus staknili in nismo več. Ampak glede na to, da smo danes ponoči spet nenormalno kašljali, bomo danes spet to uvedli. Sicer je malo zoprno, ker spi z nama v spalnici in potem tudi midva z možem to vohava, ampak za kašelj je vredno potrpeti tudi to.

viv_ -> RE: stalni kašelj (31.1.2006 10:24:29)

Mi smo imeli sedaj dve noči čebulo v postelji. Sicer je v spalnici smrdelo za umret, mož se je izselil, ampak tamala je pa nehala kašlat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Tinca7 -> RE: stalni kašelj (31.1.2006 10:33:41)

No bomo pa še to probal. Upam da bo delovalo, ker bom drugače kar 1 teden dopusta vzela in jo na rakitno, al pa na morje odpeljala.

viv_ -> RE: stalni kašelj (31.1.2006 10:55:19)

Tinca, že po prvi noči je bilo precej bolje, včeraj pa sploh. Verjetno ji bomo dali še danes, potem bo pa upam da OK.

Tinca7 -> RE: stalni kašelj (1.2.2006 9:22:28)

Ne morem verjet, delovalo je. Zvečer je še nekajkrat zakašljala, potem pa smo spali celo noč[sm=9nebesa.gif]. HVALA!!!!!!

Stran: [1]