Anonimen -> RE: VELIKA DRUŽINA (1.2.2006 18:12:43)
|
Ta vlada ga ravno nekaj sračka z zdravili, jaz imam tri alergike, ne bomo zmogli plačila vseh zdravil, že zdaj jih tričetrt plačujemo sami, potem bomo pa morali na cesto fehtat!!!!! Davek na dodatek za veliko družino nam je zrihtala prejšnja vlada. 80% mater s tremi ali več otroki je zaposlenih, otroški dodatki so pri minimalni plači ali nekaj čez 10-15.000 sit na otroka. Najboljše da ukinete vse pravice iz zdravstvenega zavarovanja, prispevke bi pa jaz rada še naprej plačevala, otroci tu poleg mene pravijo isto, radi bi prispevali v pokoj. in zdravstveno blagajno, samo ne vejo, če bojo preživeli!!!!!! Drage mame, tiste, ki pravite, da je treba imeti le toliko otrok, kolikor jih lahko preživiš, a ste z Ljubljane, morbit s kakega ministrsva, imejte potem ve vsaka po pet otrok, v gospodarstvu in v delu gospodarstva službe niso sigurne. Aha, že vem, rešitev bi bila, da dokler ne dobiš službe v negospodarstvu, tako dolgo ne smeš imeti otrok!!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
|
|
|
|