Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ekoloske plenice 30.1.2006 16:08:31
|
|
|
|
Seven*
|
Ce mislis pralne bombazne plenicke potem lahko recem, da se pri nas vredu obnesejo. Jih pa kombiniram s tistimi za enkratno uporabo!
|
|
|
|
RE: Ekoloske plenice 30.1.2006 17:41:24
|
|
|
|
nejča
|
Ne vem kaj je to, jest sem napisala ECO+ plenice iz Leclerca. Te imam v mislih
|
|
|
|
RE: Ekoloske plenice 30.1.2006 19:05:51
|
|
|
|
*maja
|
Mislim da te plenice, ki jih omenjš niso ničkaj bolj eko kot katerekoli druge. ECO+ je pač samo blagovna znamka Leclerca.
|
|
|
|
RE: Ekoloske plenice 30.1.2006 19:18:56
|
|
|
|
Gina
|
???? Kako je lahko Seven popravila Nejčino sporočilo????
|
|
|
|
RE: Ekoloske plenice 30.1.2006 19:30:14
|
|
|
|
Dashenka
|
Nejča, ECO+ je francoska blagovna znamka. V Leclercu dobiš en kup njihovih izdelkov - od sokov do plenic. Ti izdelki nimajo nobene zveze z ekologijo.
|
|
|
|
RE: Ekoloske plenice 30.1.2006 19:51:19
|
|
|
|
Seven*
|
Gina, vsak ki je moderator dolocenega foruma, lahko na tistem delu foruma popravlja sporocila. Vecinoma popravim samo naslov, da je ze v naslovu razvidno za kaj gre. Nejca, nisem vedela kaj tocno mislis. Bom popravila nazaj. Sem mislila, da mislis ekoloske plenicke.. Se opravicujem. Sporocila popravljam predvsem z namenom, da potem iskalnik najde, kar pac iscemo in da je zaradi tega forum bolj pregleden. Upam, da razumes.
|
|
|
|
RE: Eko+ plenice iz Leclerca 30.1.2006 21:53:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem za probo kupila tiste druge, ki so prav tako Leclerc znamka. Niso slabe, pa ful poceni. Jih pa še nismo veliko uporabljali, ker sem vzela malo večje.
|
|
|
|
RE: Eko+ plenice iz Leclerca 30.1.2006 22:11:08
|
|
|
|
b.nika
|
Jaz sem jih 1x probala, pa sem bila zelo zadovoljna.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?