*goldfish* -> odpoved v službi - kako naprej? (30.1.2006 13:15:38)
|
Postavljam vprašanje, ker mi je prijateljica omenila, da bi dala odpoved. Jaz pa sem pri vsem tem malo skeptična. Prijateljica ima rok 2.7 in naj povem da dela pri s.p. v slaščičarstvu. V začetku nosečnosti je bila v bolnici in ko je prišla nazaj v službo, se šef ni niti malo zmenil zato, da je noseča in jo je kar lepo poslal pucat. Generalko delat: okna pucat (zunaj in notri), vse police čistit, ..... skratka za nosečnico, ki je prišla iz bolnice malo nenavadno delo (po moje)[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ona pa je tip človeka, ki nikomur ne upa nič povedat, niti se za sebe postavit. In je lepo to delo opravila in jokala zraven kot dež. Zaradi takih in podobnih sranj, ki ji šef ji postavlja (mora iti na dopust, ko on tako hoče, dela nenormalne dolge delovnike, zdaj bo ji še ukinil malico in potne stroške) je rekla da da odpoved. Mene pa zanima kako je s porodniško oz z starševskim dodatkom, če bo kaj od tega dobivala? Ne bi rada, da bi se prenaglila zdaj, potem pa obžalovala, ko v času porodniške ne bo nič denarja!
|
|
|
|