tinaaja -> RE: Montignacova metoda (30.1.2006 11:32:38)
|
Oj, jaz se prehranjujem po Montiju. Sicer sele krajsi cas, ampak se ga ne drzim 100%, ker nocem biti s tem obremenjena. zelim samo zdravo jesti, se ne nazirati in ... Skratka, poskusam locevati OH in B, jesti zajtrke, kot je opisano.. Jaz jem tudi na 1 stopnji testenine in riz, res da vse polnozrnato, ker enostavno mi meso in ribe ne gredo vsak dan. pa tudi se ne drzim predjed - glavna jed - sladica, ampak vecinoma jem glavno jed in solato ali pa samo glavno jed. sladkega ne jem, jem pa suhe slive, ki so polne zeleza in so dobre za razvoj ploda. pa mandlje tudi jem. moram rect, da se ful dobro pocutim, sploh ker se zvecer ne nazrem in ponoci dejansko spim in ne prebavljam. s kaksnimi pregrehami pa se ne obremenjujem .. morda pol jem zelo lahko vecerjo, ali pa eno sadje, da malo not prinesem.. vsec mi je predvsem to, da je to zdrav nacim prehranjevanja in ne se ena od diet, ki te omejuje v tem, kaj lahko, kok lahko,... najvecji problem sem imela s kavo, zdaj ko sem pa se [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] pa sem itak azcela projo kuhat, in pravo kavo pijem res obcasno. Lep pozdravcek, t
|
|
|
|