Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: NUJNO (KDAJ NA PORODNIŠKO) 30.1.2006 10:18:02
|
|
|
|
hubi
|
Jaz sem bila na bolniški od sredine nosečnosti dalje in me je gin. dala na porodniško 28 dni prej. Ko ti bo gin. pisal tisti rumen list za center, kjer boš urejala por., ga opozori na to.
|
|
|
|
RE: NUJNO (KDAJ NA PORODNIŠKO) 30.1.2006 10:20:13
|
|
|
|
*pepelka*
|
Sedaj te ne dajo več avtomatsko na porodniško 42. dni prej, v primeru, če koristiš bolniško. To je minilo. Sama si lahko izbereš ali greš na porodniško 42 ali 28 dni pred PDP.
|
|
|
|
RE: NUJNO (KDAJ NA PORODNIŠKO) 30.1.2006 10:20:16
|
|
|
|
Irena88
|
Ti lahko nastopiš porodniško 42 dni pred PDP ali pa 28 dni pred PDP- to se odločiš sama. Če boš šla na bolniško boš šla za ta čas dokler ne boš nastopila porodniške to pomeni ali 42 dni pred ali pa 28 dni pred PDP. Lanski dopust pa lahko koristiš do junija 2006 druga ti propade. Potem pa si izračunaj kaj ti bolj odgovarja, vsekakor ti koriščenje dopusta prinese več denarja kot bolniška in če ga ne boš uspela izkoristiti do junija se lahko kar pod nosom obrišeš. Pa saj si si čisto fajn izračunala, do 10.03. greš v bolniško, potem na dopust potem pa kar v porodniško.... in čakat .
|
|
|
|
RE: NUJNO (KDAJ NA PORODNIŠKO) 30.1.2006 10:23:12
|
|
|
|
hubi
|
Ja, pa še nekaj. Če imaš težave, ostani doma. Nihče ti ne bo rekel hvala, ker si tako pridna pa še kar delaš. Poskrbi zase, ker drugi ne bodo. Jaz sem mislila, da ne bodo brez mene mogli, pa ni bilo prav nobenega problema. Ob seh teh težavah danes z nosečnostjo res ni potrebno, da si še sama delaš probleme. Res, poskrbi zase in predvsem za otroka. Drugi niso pomembni. Pa veliko sreče.
|
|
|
|
RE: NUJNO (KDAJ NA PORODNIŠKO) 30.1.2006 10:29:49
|
|
|
|
Anonimen
|
pa še to...če maš še kej lanskega dopusta ga morš ponucat letos do konc junija! se prav pred porodniško! letošnjega dopusta morš pa v letošnjem letu pokoristit vsaj 10 dni dragč ti zapade in ga ne boš mogla koristit po porodniški. se prav pred porodniško morš pokoristit ves lanski dopust + 10 dni tanovga!
|
|
|
|
RE: NUJNO (KDAJ NA PORODNIŠKO) 30.1.2006 11:18:19
|
|
|
|
majamo
|
Hoj punce Hvala vam Nekaj me še pa vseeno zanima. Kaj pa če me da G do porodniške v bolniško? Kaj mi pol letošnji dopust (10 dni) zaradi bolniške propade al ga lahko koristim do drugega leta junija?
|
|
|
|
RE: NUJNO (KDAJ NA PORODNIŠKO) 30.1.2006 11:24:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je moja ginekologinja rekla, da če želim, naj dopust izkoristim pred bolniško, ker mi je kasneje ne more več prekiniti zaradi dopusta. Tako sem tudi naredila; najprej pokurila cel dopust še za tisto leto, potem pa šla na bolniško.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?