Pomivalni stroj-kateri??? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

ona -> Pomivalni stroj-kateri??? (29.1.2006 19:24:01)

Danes po kosilu mi je kar crknil pomivalni stroj in sem bila jezna ko[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]!
Povrh vsega mi je še posodo noter segrelo,ker je pač delal samo grelec,ni pa črpalo vode1Tako sem imela potem dvojno delo,drgnit krožnike in lonce,na katerih je bila zapaljena hrana oz. ostanki!Res sem jezna!!
Sem ga pa že dostikrat popravljala,tako,da se bomo verjetno odločili za novega1Kaj mi priporočate,kateri so uredu?

Primoza -> RE: Pomivalni stroj-kateri??? (29.1.2006 19:29:03)

Bosch.

kalbo -> RE: Pomivalni stroj-kateri??? (29.1.2006 19:49:08)

Znamka Gorenje je zdaj v bistvu BOSCH. Sam napis je Gorenjev. Pa v ceni je razlika.

Primoza -> RE: Pomivalni stroj-kateri??? (29.1.2006 19:55:02)

Tega pa nisem vedel a sodelujejo?

karmy -> RE: Pomivalni stroj-kateri??? (29.1.2006 20:45:07)

men se zdi da je kalbo mislil da sta po kakovosti ista bosch in gorenje... samo cena je drugačna

urška -> RE: Pomivalni stroj-kateri??? (29.1.2006 20:53:02)

bosch ali pa whirpool

ona -> RE: Pomivalni stroj-kateri??? (29.1.2006 20:54:26)

Kaj pa candy??[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

kalbo -> RE: Pomivalni stroj-kateri??? (29.1.2006 20:56:53)

Bosch dela, Gorenje pa svojo značko gor nalima, torej je en in isti pomivalc. Kar poglejte v trgovini.
Tud sam sem bil presenečen ko sva midva kupovala. Pa so mi trije prodajalci v treh različnih trgovinah povedal enako, se pravi da zdaj dela pomivalce za Gorenje Bosch. Prej je pa ena španska firma, tisti pa niso bli OK.

Šele ko sem se prepričal, da gre res za en in isti stroj, sem kupil Gorenje, ker je bil za 50 tisočakov cenejši.

urška -> RE: Pomivalni stroj-kateri??? (29.1.2006 21:10:32)

ja kalbo to so pa tudi meni rekli, da so zdej novi pomivalci, ki so narejeni od drugega proizvajalca boljši in da se jih splača kupit, samo ni mi pa nobeden reku, da jih dela bosch

kalbo -> RE: Pomivalni stroj-kateri??? (29.1.2006 21:29:10)

Sta bla v eni trgovini skupaj moj gorenjev in boschev. Do pike enaka, le v ceni je razlika. Možno je, da dela tud za bosch kaka firma, tega pa ne vem.

KIRA -> RE: Pomivalni stroj-kateri??? (29.1.2006 21:44:12)

men je mami rekla da je čist vseeno kakšnega vzamem, saj je ponudba kar dobra. v bistvu so vsi isti, le da imajo dražji več elektronike.  sem se odločila za cenejšo varianto - BEKO, ki ima samo 5 programov, je pa tud v energijskem razredu A. pa še vseh teh programov  najbrž ne bom  rabila. indikatorje za sol ima itd... nima pa displaya - ampak je najbrž samo 1 stvar manj ki lahko crkne... glavna je poraba vode in el. energije, pa kako je glasen.

tinka-pepa -> RE: Pomivalni stroj-kateri??? (29.1.2006 21:53:39)

ima kalbo prav da bosch za gorenje dela, sama delam v tehnični trgovini in lahko to potrdim.

soncece24 -> RE: Pomivalni stroj-kateri??? (29.1.2006 22:53:11)

Pred enim mescem sem kupla boscha v big bangu za 89 jurjev. Kolko sem gledala okoli je to res ful ful ugodno, tak da leti gledat, če še majo kakega.

Stran: [1]