Anonimen -> RE: Hinavski svak (31.1.2006 21:39:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Mami ni bil všeč že od začetka, pa je rekle, OK, ker je oče njenega vnuka. No, potem si pa predstavljaj kašen občutek mora biti, ko se vseliš v hišo, kjer si nezaželjen oz. te ne marajo... In po tvoje tvoj svak tega seveda tega sploh ni vedel in občutil... ja - potem pa svizec... IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pripravili smo jima sobo zgoraj, vse sem uredila za malega, zlikala, spravila vse, ker se sestri ni dalo. Ej, samo malo: vse lepo in prav, da pomagaš sestri, ampak a je potrbeno takoj iz sebe delati mučenico in sestro prikazovati kot neko nadvse leno bitje!?! Otrok je le prišel na svet. Mama stalno kaj govori hčerki kaj naj dela, kako naj skrbi za otroka, ker pač nova mamica še nima pojma. To pa zelo razkuri njenega fanta, ki nas zvečer ozmerja in se mi upa rečt koji K***C sem vse zlikala za otroka, njega pa kot da ga ni? Mislim, kaj naj mu zlikam spodnje perilo al kva? Mislim halo!! A ti res ne raumeš, da hoče, da jim daš mir in jim daš DIHAT... Tako sem jezna, da mi je očital te stvari, da mi gre prav na bruhanje ko ga vidim. Še sreča, je sestra malo bolj pri sebi in mu (vsaj upam) ne bo dovolila tako govorit z mano. Ne upam ga niti pogledat. Celo noč nisem spala, ker me je tako razjezil. Jokala pa sem kot nevihtain me še zdaj bolijo oči. Kaj naj naredim? Naj sploh še govorim z njim? Naj se ga izogibam? Pobot, namreč ni več mogoč, preveč mu zamerim, ker nas ima za divjake, ko paje njegova družina res tišja, ampak ko udarijo udarijo zelo kruto, Pri naši hiši se res kriči, udarcev pa ni bilo, tudi pri vzgoji ne. Pri njih pa ravno obratno, tihi so, ampak ko udarijo, udarijo. In po pravici povedano: od včeraj zvečer ga sovražim iz dna srca!! Stara si pa... 12, 15, 17... Ne, draga anonimna, kaj več že ne moreš biti... takole odreagirajo otroci in pubertetniki, ne pa odrasla, zrela oseba. Sestra je namreč precej lena in se njej ne da likat. Pa smo spet tam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ona nima čisto nič proti nam. Mi je tudi rekla, da ko jih ne bo več pri nas, da bom lahko prišla k njim živet, ampak to je ona rekla, ne on. On je tisti, ki me noče imet zraven, zato me je tako nadrl, ampak sama se ne bom odpovedala nečaku HALO!!! A ti to resno? Mislim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Vsi bi morali imeti nekaj koristi, ne samo starši, tudi stari starši so vredni ljubezni, saj brez njih nas ne bi bilo in ne bi morali imeti družine. No, do sedaj nisem vedela, da je ljubezen korist[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Vskakor ti pa svetujem, da začneš živeti svoje življenje, ne pa zdravit svoje komplekse preko družine svoje sestre - še posebej, če si ti tista, ki si se že oglasila pred časom in opisovala težave s sestro (!?) in njenim partnerjem in kupovanjem oblekic za dojenčka - malo višje je Catja prilepila link... Skratka: get a life. In to svoj. Sestrini družinici pa daj dihat in bodi dobra sestra, razumevajoča svakinja in teta, ki bo malčka razvajala in učila lumparije, ki jih straši ne smejo. Za higieno, prehrano in vse ostalo bodo že sami poskrbeli.
|
|
|
|