anajmad -> Ula - naš sonček (28.1.2006 22:18:03)
|
Kot že veste,sem zopet mamica naše preradovedne Ule.Ker mislim,da kar bolj spadam sem,v ta forum,bom probala poročati tukaj,o razvoju naše punčice. Naša princeska je danes stara točno 37 dni.Težka je 1105g in dolga 37 cm. Hrani se še po sondici.Dobiva samo moje mleko z dodatkom rižkota,ker ima refluks in ga mora prerasti.Za vsak obrok dobiva 25ml,ki jih lepo prebavi.Ima še padce dihanja (saturacije),ki jih upam bo kmalu prerasla in prebrodila. Dobiva še minimalno zraka (0,2) po brkicah.Veselo se kengurujčkava vsak dan,razen v soboto,ko je mami doma pri taveliki sestrici.Vsi komaj čakamo nedeljo,ko smo vsi skupaj in gremo pogledati in pocartati našo žabico. Res srčno upam,da se bo tako nadaljevalo še naprej,po težkem začetku.Mleko si brizgam,jst rečem,da si ga molzem[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif],seveda z upanjem,da se bomo dojili,ker drugače......ne vem[sm=smiley24.gif] kako bo,ker to "molzenje" meni ne gre preveč od rok. Drugače,moje dame še enkrat iskrena hvala za lepe želje in držite pesti[sm=miska.gif][sm=miska.gif][sm=miska.gif][sm=miska.gif][sm=miska.gif][sm=miska.gif][sm=miska.gif]za našo žabico Ulo. en lp[sm=morje.gif]D.
|
|
|
|