Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: lažji in bolj praktičen voziček 28.1.2006 16:49:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, kupi kakšno marelo. Toliko glej, da se da spreminuati naslon, ker dete verjetno kdaj še v vozičku zaspi. Pa mogoče strehica, kakšna snemljiva, v temle vremenu ne bo odveč. Jaz sem imela tudi Hauckovega trikolesnika in eno navadno marelo. Če pa si pripravljena odšteti malo več denarja za še en voziček, je pa meni super Maxi Cosi (mislim da taxi) - marela.
|
|
|
|
RE: lažji in bolj praktičen voziček 28.1.2006 16:51:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, tale:
|
|
|
|
RE: lažji in bolj praktičen voziček 28.1.2006 17:10:16
|
|
|
|
mammy26
|
Mi smo zamenjali Hauckov - Ministar trikolesnik za voziček JANE ENERGY; http://www.apollo.si/shop/prod_show.php?code_no=02170 Zelo lahek, dobro za vozit in kolesa niso tako majhna kot je to videti na sliki.
|
|
|
|
RE: lažji in bolj praktičen voziček 28.1.2006 17:52:47
|
|
|
|
Primoza
|
Sam nisem pristaš malih, lahkih vozičkov, ker se mi zdijo preveč nevarni ker ni otrok v njih nič zaščiten, npr. če se zaleti vanj nekdo na rolerjih ali kolesar.
|
|
|
|
RE: lažji in bolj praktičen voziček 28.1.2006 17:54:55
|
|
|
|
Dashenka
|
Priporočam ti angleško MacLarnovo marelo. Zdaj se dobijo tudi v SLO. Mislim, da jh prodaja Buši, lahko jo naročiš tudi preko interneta direktno iz UK. Kakšna je razlika v ceni pa žal ne vem. So izredno lahke, se zelo enostavno zložijo (zložene zavzamejo res malo prostora), predvsem pa so izredno lepo vodljive in okretne. še link: http://www.maclarenbaby.co.uk/pages/productimages.html
|
|
|
|
RE: lažji in bolj praktičen voziček 28.1.2006 18:49:00
|
|
|
|
mayci
|
Midva imava tudi trikolesnik od Haucka (Asahi), pa sva pred kratkim tudi nabavila marelo, ker je res veliko bolj praktična npr. za v trgovino, za na morje... Je pa super, da ima tudi marela vsaj malo boljšo strehico, ki otroka tudi s strani zaščiti pred soncem, ne samo tista ravna strehica nad glavo. Meni je všeč Jane energy, sicer pa imava midva marelo malo nižjega cenovnega razreda (BBY), ki pa je za občasno uporabo povsem v redu. Lep pozdravček od Mayci in Lana
|
|
|
|
RE: lažji in bolj praktičen voziček 28.1.2006 19:00:57
|
|
|
|
TORTICA
|
Kaj pa tele? Je laheh in enostavno se zloži. Ima več naklonov,dežno prevleko,... Mi bomo čez mesec ali dva 100% kupili tega. Pa še drag ni. http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=157233 To je moje mnenje.
|
|
|
|
RE: lažji in bolj praktičen voziček 28.1.2006 19:41:40
|
|
|
|
jana30
|
SAŠKATIMI-jaz imam isti voziček, kupljen lansko leto, le da je modre barve. Je bil pa lani v Baby centru v akciji za 11.ooo sit, tako da če se ti ne mudi, se splača malo počakati. Ti pa povem, da je super in zelooooo trpežen. Mi smo ga imeli na morju v kampu, na naši parceli, kjer je hud makedam, z nami je šel v Grčijo, povsod v mesto in je skratka super in še danes takšen kot nov. Zelo prav mi je prišla tudi PVC prevleka. Za negovat sploh ni panike, jaz sem hga poleti kar z vrtnim "šlavhom-cevjo prala in malo postavila na sonce in je bil takoj kot nov. Jaz ga priporočam.
|
|
RE: lažji in bolj praktičen voziček 28.1.2006 20:55:17
|
|
|
|
frutka_
|
Quinny Zapp! Izredno vodljiv, zložen zavzame zelooo malo prostora, lahek...
|
|
|
|
RE: lažji in bolj praktičen voziček 28.1.2006 23:09:15
|
|
|
|
urška
|
hauck shopper 6. sicer ni marela, ampak je lahek in vodljiv naslon ima več položajev, pa še ful veliko košaro ima spodaj mi smo bili ful zadovoljni z njim.
|
|
|
|
RE: lažji in bolj praktičen voziček 29.1.2006 9:24:49
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Mi mamo Quinny Comforta,v avtu imam pa skoz Loolo od Bebe Comfort.Je bolj kompaktna pa še sedež se da obrnit (edima od marel).Ampak na koncu je še vedno marela .
|
|
|
|
RE: lažji in bolj praktičen voziček 30.1.2006 11:21:57
|
|
|
|
violinski
|
Jaz imam tudi za okrog doma za sprehode 'po terenu' težek voziček, me je pa enkrat ko strela z jasnega zadelo, da bom za dopust potrebovala nekaj lažjega in lažje zložljivega in sem na vrat na nos hitela kupit Pliko P3 classico. Zame je to zakon (je res, da so danes še boljši vozički, ampak ta združuje vse ' kar imajo veliki') in se mi je investicija že 100x povrnila - ga zložim in dvignem z eno roko, brez trenit z očesom ga pospravim v prtljažnik male Fieste, nanj lahko celo položim lupinico od Maxi Cosi (ki je precej velika) in prepeljem malega kakšno kratko pot. Za starejšo sem ga, kot rečeno, uporabljala pri potovanjih in z njim zlezla na vsako podzemno, na vsak tremvaj, medtem ko dobro vem, da bi imela težave to narediti z mojim 'težakom'.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
zanositevxtinchyV kolikšnem času ste prvič, ko ste se odločili, zanosili?v 3 mesecih (
65%)
čez pol leta (
11%)
čez 9 mesecev (
4%)
čez 12 mesecev (
3%)
več kot 12 mesecev (
11%)
s partnerjem ne moreva imeti otrok po naravni poti (
6%)
Število vseh glasov: 410Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!