lelaval -> RE: Kaj naj ponudim 6 mesečni pupi... (28.1.2006 22:17:54)
|
Jaz sem tudi po dopolnjenih 6 mesecih začela dodajat. Najprej kupljene, kar hitro pa sem ji raje dala surovo sadje ( se bojim, da, če bi začela s kuhanim, da potem surovega ne bi marala. Ko je manj pojedla (po 2 - 3 žličke), sva se midve tudi še dojili. Sedaj pa ji sadje - jabolka naribam, banano in mehkejše pa stisnem z vilico dam v mali kozarček od kupljene frutkove kašice - to je merilo za 1 obrok. Potem se več ne doji po sadju. Se mi pa zdi, da so kupljene kašice preredke in je še lačna - vzamem, če kam gremo, pa veliko poje tričetrt. Nekje po 3 tednih pa sem ji začela dodajat tudi juhico s korenčekom, čez teden pa že juhico s korenčekom in ribano kašo ali pa grahec, krompir, sedaj pa že tudi meso. Po 3 tednih uvajanja drugega obroka ima tega dovolj brez dojenja. Ko gre popoldne spat, se še doji -da zaspi. Teden dni pa ji proti večeru dajem Nekje 2 uri pred spanjem - zadnji obrok se še doji) tudi fruhzverge oz. sem rekla, da imam še zamrznjeno svoje mleko in, da ga porabim (še pred iztekom roka uporabnosti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]), in sem ga odtalila, ter v to dala malo rižolina.
|
|
|
|