Anonimen -> RE: par vprašanj (28.1.2006 17:26:59)
|
Vsaka ima svoj sistem. In tudi ti si ga boš našla po nekaj dnevih s tvojim dojenčkom. Namreč eni dojenčki so občutljivi, drugi ne. 1. spodaj sem dala najprej pampers New born in zgoraj tetra pleničko in pasek za široko povijanje. Sprobala sem že skoraj vse pleničke in so mi najboljše Lumpi plenice, ki jih upobljam čez dan, čez noč pa mu dam Pampers sensitiv, ker so zelo vpojne in ga ponoči več ne previjam. Do enega meseca sem ga pa previjala tudi ponoči. 2. Umivala sem ga samo z vodo - brez kamilic. In sicer: če je bil samo polulan, sem ga umila z vato, če pa je bil pokakan, sem pa najprej očistila rit z robčkom, nato pa še oprala z vato, kemikalije od robčka. Na koncu pa s pleničko rit obrisala na suho in preluftala rit . Robčki so meni najboljši Nivea Creme. 3. Dlesni nisem nikoli brisala. To narediš samo, če se mu naredi soor. 4. podložila sem ga z brisačo, katero sem zvila v rolo. Za rolo sem pa še dodatno fiksirala z majhnim vzglavnikom, ki jih imamo v dnevni na kavču. POdlaga sem ga tako dolgo, dokler se ni sam začel obračati na hrbet in niti podlaganje več ni pomagalo. Nekje do 1,5 meseca. 5. 1.mesec sem sobico dodatno ogrela z električnim radiatorjem. 6. MIdva skoraj nikoli nisva podirala kupčka. Saj je izredno lepo jedel in ni skoraj nikoli požrl zraka. Če je pa sitnaril, sem ga pa dvignila in ga je takrat podrl. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|