|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prepozno za test?
28.1.2006 12:11:57   
Anonimen
Mene zanima sledeče:  tiste, ki imate izkušnje. Zadnjo M sem imela 18.12, tak da mi zamuja 12 dni, testa še nisem delala. rada bi počakala še par dni s testom, mogoče se M vseeno prikaže. strah pa me je tudi, da če sem noseča in bom predolgo odlašala, da je potem lahko lažni - ??? saj ne vem, če je to sploh res al ne, samo nekje sem slišala, da po določenem času, ne vem sicer koliko tednov, test več ne pokaže prav. Kak pa je s prvim pregledom? če bom test delala malo bolj pozno? da ne bom prepozna.

vem, da je najenostavneje nardit test pa je, samo že mam svoje razloge, zakaj bi rada še malo počakala.

Hvala za pomoč.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prepozno za test?
28.1.2006 12:14:38   
KODA
Najbolj sigurno je,da obiščeš ginekologa in greš dat kri v laboratorij za ß-hcg.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.1.2006 12:38:23   
Gina
Zakaj pa nočeš testa naredit? Meni ni bilo 2000.- nikoli več vrednih od dušnega miru. Zdaj se pa brez veze matraš.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.1.2006 14:18:55   
Jančika_
Hormon začne upadati nekje po 12. tednu, zato se takrat ponavadi tudi končajo slabosti. Do takrat bi ti test moral pokazati nosečnost, če si seveda noseča.

< Sporočilo je popravil Jančika -- 28.1.2006 14:19:21 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.1.2006 22:42:10   
lelaval
Kot pravi Jančika - nekje po 12 tednu ti nosečniški hormon začne upadat (kar pa ne pomeni, da ni prisoten). Pa čisto na začetku ga je lahko čisto malo prisotnega. Ampak več ali manj so vsi testi narejeni tako, da zaznajo že čisto majhno prisotnost nosečniškega hormona.
Nenazadnje pa - najcenejši test stane cca 450 SIT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.1.2006 11:40:47   
Anonimen
Hvala za odgovore. Potem še ne bo prepozno, če ga bom delala v torek zjutraj. Pa ne odlašam s testom zaradi denarja, sploh ne, ampak zaradi nečesa drugega, pa saj ni važno.... hvala vseeno 

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
30.1.2006 9:07:30   
girly
lahko tud še malo počakaš. test ti pokaže prav prve tri mesece, ko količina hormonov narašča, potem se pa ustali. ni nobene panike.na predleg greš pa nekje med 6 in 8. tednom, se pravi, da lahko tud še kakšen teden počakaš, čeprav ne vem, česa te je tako strah.naredi test, če si user posted image  bo verjetno pokazal, če ne pa tudi. kr pogumno stopi do lekarne!

lp,girly

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?