Ursi2 -> Spet nič!:( (28.1.2006 10:26:33)
|
Lep pozdrav vsem! Kako ste kaj? Prav lepo je prebrati, da nekaterim uspe, tako se veselim za vse nosečnice! Jaz pa ne vem več, kako naprej! Saj vem, da še ni tako hudo, da sva še mlada,...! Ampak vseeno! Ravno včeraj sem dobila M in sem sedaj res na tleh, pa še mož je skoz v službi, vsaj po 12 ur, da mi ni ravno v tolažbo! Poskušava že skoraj 4 leta intenzivno, pa tudi prej nisva posebej pauila, ker si res oba želiva otroke! In skoz sva si govorila, saj bo, pač že še nisma pripravljena,...! Vendar pa je sedja skoraj 20(!!!!!!!!!!!!!!!!) NAJINIH KOLEGIC NOSEČIH ALI JE CELO ŽE RODILO, NAMA PA KAR NE USPE! rES NE VIDIM, KAKO SE BOM TA MESEC POBRALA! nAJHUJŠI PA JE TO, KER MI JE ZAMUJALA 2-3 DNI IN SEM ŽE RES UPALA IN SEM HOTELA ŽE TEST KUPITI! NO POTEM PA .....! dALA SVA SKOZ ŽE NEKAJ OSNOVNIH TESTOV IN ZAENKRAT JE VSE OK!vENDAR ME TO TRENUTNO NE TOLAŽI POSEBEJ! Ne vem, kako naj se danes soočim z nosečimi prijateljicami in z dojenčki! P PROSIM, NE me narobe razumeti! NISEM jim favš, res se veselim za njih, sam danes ssem na tleh in rabim nekaj da mi da voljo in energijo za naprej! Groza me je še vseh teh mesecev, ki bojo prišli in če bo z vsakim prišla tudi M! Hvala, ker sem lahko malo pojamrala! Želim vam vsem lep dan!
|
|
|
|