|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moja O?
27.1.2006 20:19:15   
delfinčica
Pozdravljene,

imam eno vprašanje... ponavadi vsak mesec vem, kdaj imam O. Takrat me špika in boli, pa izcedek, nizka BT (in dvig BT po O), par dni po O imam rahle krvavitve (user posted image ), začnejo me ful bolet joške in se dobesedno napihnejo... No, ta mesec (O naj bi bila 12 dni nazaj) pa nič. Nisem čutila, ni bilo krvavitve par dni kasneje, joške me čisto nič ne bolijo (pa je samo par dni do M)... Krivulja BT pa očitno in jasno kaže, da je do O prišlo. Imam pa že 10 dni povečan beli tok oz. temu podoben izcedek. Čist sem zmedena. Na otročku delava od konca poletja in zato že kar dobro poznam svoje cikluse, ampak tole je pa kar nekaj user posted image A je možno, da do O - krivulji BT navkljub - sploh ni prišlo? Se kateri kaj sanja oz. ima podobne izkušnje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moja O?
27.1.2006 22:05:19   
Monika79
Delfinčica user posted image

Moram ti rečti, da se meni tudi to dogaja, en mesec mam med O (katero mi tudi nakaže BT) polno belega vodenega izcedka (traja približno 3 dni) in malo me tudi špika, vendar krvavitev pa nimam, katerega ne morem prezreti, tako, da vem, da je to en znak O, potem pa spet en ciklu, pri katerem ni nobenega špikanja, nobenega belega vodenega toka, samo BT pokaže, da je O bila, tako da user posted image  ne vem na čem sem, tako, da mam enkrat take znake, drugič pa take, sem včasih kar precej zmedena  user posted image user posted image
Tukaj na RR sem spremljala debate, so punce kot en znak user posted image  navedle polno belega toka, tako da ........ imaš kar veliko upanje, da boš kmalu zagledala user posted image , upam, da ga boš res, pa ne pozabi nam javiti  user posted image user posted image user posted image

zate user posted image user posted image  za srečo

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu delfinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.1.2006 23:09:06   
delfinčica
Hvala, Monika :) Jaz za vse nas čakajoče in upajoče upam, da bomo čimprej zagledale user posted image  user posted image ! Je pa tako, vsaj pri meni, da je vsak mesec kaj drugega, kaj, česar prejšnji mesec ni bilo, ampak še vsakič je M user posted image prišla. Naj gre kmalu nekam za kako leto, pa da nas bo čimveč takih, da se skupaj preselimo na debate o naših trebuščih user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.1.2006 17:41:02   
Monika79
Jaz sem tudi že vse znake skozi dala, take in drugačne, pa vedno pride user posted image , jaz sem samo sedaj odločila, da se ne bom več tako sekirala če je prišla user posted image  ali ne, samo upanja in pa želje pouser posted image  pa ne bom tako zlahka  upustila, oh tega pa ne, tako, da moram bi močna in moj dragi tudi, potem pa bo pikica sama prišla user posted image user posted image

želim ti, da čimprej zagledaš user posted image  user posted image  in javi se kaj user posted image user posted image  da bomo vedele kaj se dogaja user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

Neposredna povezava do sporočila: 4
29.1.2006 15:10:17   
septemberka karin
Hojla!

user posted image

No, jest pa morm povedat, da je ratalo!
Nisva rabla dolgo časa, da nama je uspelo. Naj vam povem na kakšen način nama je uspelo:
1. ne smeš kaditiuser posted image

2. ne smeš piti alkoholauser posted image

3. uporabljati nosečniški koledarček od "Ringa raja" user posted image

Nastaviš na datum zadnje M in potem ti koledarček pokaže katere dni naj bi tisti pravi čas. Vzela sva si v rezervo še nekaj dni prej in nekaj dni kasneje!
No, zdej sva zelo vesela in upajmo, da bo šlo lepo naprej!  user posted image

Lep pozdravček!

Neposredna povezava do sporočila: 5
29.1.2006 15:20:08   
LARA 612
Živjo!

Vesela sem zate Karin.

Tudi midva z možem sva se držala podobnega recepta, pa kljub temu ne bo nič.
Danes je 22.dan od začetka zadnje menstruacije, pa imam šibko krvavitev že 2 dni. Vse kaže na menstruacijo čez kakšne 3 dni, kajti moja menstruacija zgleda tako, 5 dni zelo šibko, nato pa 2 dni zelo močna, pa spet 2 dni zelo šibka. Pa še vsak mesec je drugače in sicer enkrat na 25 dni, drugič pa na 31 dni.
Ko sem imela ovulacijo, sem čutila rahlo zbadanje na levi strani. Sem pa opazila, da je moja sluz ves čas enaka in se ne spremeni, tudi ko imam ovulacijo. Ali je kaj narobe, ker vem da bi morala biti kot jajčni beljak, pri meni pa je ves čas motna.

Lp, Lara

(odgovor članu septemberka karin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.1.2006 16:13:49   
septemberka karin
Aja, pozabla sem rečt, da je treba prej na G. pregled!

Lp!!

(odgovor članu LARA 612)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.1.2006 16:14:53   
septemberka karin
Aja, pozabla sem rečt, da je treba prej na G. pregled!

Lp!!!

(odgovor članu LARA 612)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.1.2006 16:39:05   
Monika79
Samo za informacije punce, tudi jaz sem si izračunavala dneve O z RR kolendarčkom, kateri mi je napovedal dneve O, glede na mojo dožino ciklusa 28-29 dni, pa pri vseh ženskah ne drži ta izračun, ker ni nujno, da vsem izračuna prav, ker sem se tudi jaz vedno držala teh izračunov in ker tudi ni takoj ratalo, sem posegla po drugih stvareh, ne po teh izračunih, ki so samo teoretični izračuni, začela sem si meriti BT in poglej ga, O je bila po merjenju BT že zdavnaj končana, ko so se po tem izračunu začeli plodni dnevi user posted image  tako, da si sedaj merim BT, pa mi tako kot BT kot izcedek (včasih je, včasih pa ne) pokazal O. Tako, da ni pri vseh ženskah enak izračun, enim uspe, enim pa ne.

Tako, da je vseeno najboljši nasvet user posted image user posted image  vsak drugi dan in nikakor ne moreš zamuditi O dnevov, samo z merjenjem BT pa pač bolje spoznavaš svoje telo user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

Neposredna povezava do sporočila: 9
29.1.2006 16:40:38   
delfinčica
1. ne pijem
2. ne kadim
3. uporabljam koledarček

4. nekateri imamo pač še ginekološke težave!

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?