Lusa -> RE: AJŠA od Luse in Edina (13.2.2006 9:19:25)
|
Pri Ajši je tako.Saj splih več ne vem ,če sem vam to napisala ali ne ,v glavnem je tako,da je ona že v kliničnem papcala 70-80ml in je bilo preveč obremenjujoče za srce in se ji je voda nabrala pri srčku,(ker je bilo preveč tekočine zanjo)in bi lahko privedlo v smrt.Tako ,da so se na pediatrični odločili ,da bo dobivala samo 30ml hrane ,ampak gosto mleko z raznimi dodatki.Očitno ji je bilo to premalo saj se nič ni redila,pa še zdravilo za srčka dobiva ,da ji ta odvečna tekočina okrog srčka steče in tako tudi s tem izgubi veliko tekočin. Zdaj 2dni dobiva 45ml tega gostega mleka in zaenkrat s težo napreduje-po polžje.Pri njej je pač tako ,da morajo ugotovit varianto s hranjenjem.Do katere meje lahko gredo s hrano ,da ne bi bilo spet preveč obremenjujoče s srčkom. Če se ne bo redila ,pol ni smisla čakat v nedogled na operacijo.Njeno srce(zaradi te hude napake) dela tako ,kot če bi ona nonstop tekla in zato tudi ona porabi ogromno energije. Karensa ,upam da si razumela to mojo obrazložitev ,drugač pa me samo vprašaj. RibicaRR Ajša zdaj zaenkrat leži v pediatrični na gastro oddelku ,ki pa je v 1štoku ,na levi strani,kjer je tudi pulmološki.Ko pa leži na KARDIO ,potem pa je v 2štoku takoj ,v sobi nasproti stopnic. BAGI,bo prišel čas ,ko bo tvoj Niki spoznal to našo malo polžico[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. lp
|
|
|
|