LUNA06 -> RE: tifol in KT (1.2.2006 15:30:49)
|
No pa poslušaj še mojo zgodbo. Po prenehanju jemanja KT sem šla do G in povedala da nameravam zanosti, ta mi je rekla, naj počakam vsaj dva meseca, raje tri, naj pa tudi začnem jemati tifol.To sem res naredila.Po treh mesecih sem bila naročena na ultrazvok, ker se je G hotela prepričat, da je vse OK. Ultrazvok v času jemanja KT ni bil mogoč, zato se je use skupaj zavleklo. No na ultrazvoku se je začelo, G je ugotovila, da imam pregrado v maternici in moram na operacijo.Tako bom zdaj po 5 mesecih brez KT in jemanju tifola, zopet začela jemati KT, da bom lahko operirana.Tifol sem seveda opustila. Ga bom pa začela jemati takoj po operaciji, če bo operacija uspela. Zato se mi zdi čisti nesmisel, da že zdaj začneš jemati tifol.Naroči se na ultrazvok pri tvoji G in ko bo use OK, začni z jemanjem.Ni pa noben problem, če začneš jemati takrat ko boš zvedela, da si noseča, saj jih moraš v vsakem primeru jemati še dva meseca nosečnosti. Drugače pa ne vem ali ima jemanje obojih tablet na enkrat kakšne stranske učinke.Po mojem mnenju ne. Pozdravček!
|
|
|
|