|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IZCEDEK IZ DOJKE
27.1.2006 10:44:58   
BUBA

Drage nosečke!
Sem v 23. tednu nosečnosti in sem bila danes, ko sem zjutraj vstala, kar malo v šoku. Na pižami sem namreč opazila madež, kot da bi se neka tekočina posušila. Medtem, ko sem se urejala, se je pojavila še ena pikica od tekočine in ugotovila sem, da mi iz desne dojke po malem nekaj curlja oz. da je bradavica rahlo vlažna. Ne bi rada vzganjala panike, ker imam v četrtek tako morfologijo in grem k ginekologinji, malo pa me je vseeno strah, da je kaj narobe. Ali se je vam tudi to dogajalo? Kaj to pravzaprav pomeni? user posted image Hvala že v naprej za odgovore!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IZCEDEK IZ DOJKE
27.1.2006 10:53:20   
natalia
zdravo,

vse je vredu in normalno.user posted image

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu BUBA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.1.2006 10:54:36   
amadeusa
meni se je to dogajalo celo nosečnost, tako da sem si v modrc morala dati tiste vatice ko jih potem uporabljaš po dojenju., če ne sem imela na majčkah dva velika velka. bilo je prozorno blede barve kot malo mleka. baje normalen pojav, tako mi je rekla moja ginekologinja.

(odgovor članu BUBA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.1.2006 11:09:35   
StBarbara
Tudi meni se je to dogajalo.

Pa so me strašili, da to pomeni, da ko bom rodila, da ne bom imela mleka_no, to ne drži, ker ga imam še vedno dovolj po 19 mesecih dojenja.

Uživaj user posted image , to je nomalen pojav.

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu BUBA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.1.2006 11:16:29   
Barbs
Tudi jaz sem pred kakima dvema tednoma (sem v 26. tednu) ležala na boku in nehote na dojki in sem opazila, da mi je nekaj "spuščalo" . Potem sem probala še sama malo stisnit, ker me je zanimalo, koliko je tega, pa mi je malce, po drobnih kapljicah iz obeh dojk pricurljalo. Mlekec se nam dela, hormončki.... samo od sebe mi sicer ne teče več, če pa malce stisnem dojko - ne samo kolobar, pa se pojavijo drobcene kapljice na bradavički...

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.1.2006 12:40:00   
sazi
Tudi meni se je pojavljalo isto nekje od 24. tedna naprej - včasih bolj rumenkaste barve, drugič bolj belkaste, pa vedno samo iz ene in iste dojke. To je čisto normalno in nima veze s poznejšim uspešnim/neuspešnim dojenjem.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.1.2006 13:09:53   
petka
Meni se to dogaja že od 16. tedna user posted image user posted image
Samo brez panike user posted image

pa lep dan!

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.1.2006 13:10:11   
lelaval
To je popolnoma normalen pojav - telo se pripravlja na dojenje.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.1.2006 13:58:11   
KMALU
Ti izcedki so normalna stvar, le da nekatere tega sploh nimajo (do poroda), nekatere pa ves cas- tam od 20 tedna naprej...

(odgovor članu BUBA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.1.2006 14:00:42   
KMALU

IZVIRNO SPOROČILO: StBarbara

, ker ga imam še vedno dovolj po 19 mesecih dojenja.

Oprosti , ampak.. Koliko casa pa nameravas dojit?user posted image

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.1.2006 16:02:16   
BUBA

No, sedaj sem se pomirila. Malo je sicer zoprno, ampak glede na to, da imam sicer zares nekomplicirano in lepo nosečnost (sem že potrkala po lesu), tudi to ni velik problem. Hvala vsem za pojasnila! user posted image

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.1.2006 17:00:54   
MarijaPo
tudi jaz sem v 23. tednu, buba, bova mogoce skupaj rodili :)

samo meni se nic ne tece

(odgovor članu BUBA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.1.2006 11:27:59   
Micy
Ojla naj ti še jaz odgovorim.
Meni se to dogaja že od sedmega meseca zdaj sem tik pred porodom (PDP 31.1.2006). To je normalno in temu izcedku se reče mlezivo,  to je izcedek pred pripravo dojk na dojenje.

Lepouser posted image  ti želim še naprej, tudi jaz sem imela zelo lepo upam da porod ne bo pretežak.

Love is in di er.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.1.2006 12:06:36   
copka77
to je normalen pojav, ta izcedek je mlezivo ali kolostrum, torej pred-mleko,ki vsebuje protitelesa in ostale zascitne in potrebne snovi za tvojega otrocka...to je to, kar bos mu dajala piti ko se bo rodil, do nastanka pravega mleka, ki se zacne tvorit tam nekje 3 -4 dan po porodu . lepo nosecnost ti zelim...

(odgovor članu BUBA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?