|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pozor - spet rotavirus
27.1.2006 9:35:31   
Dashenka

Upam, da otročkom pogosto umivate roke. Kaj več se tako ne da storit.

http://www.delo.si/index.php?sv_path=41,35,115049
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pozor - spet rotavirus
27.1.2006 9:44:40   
StBarbara
Hvala,

čeprav pri meni je včasih bolje če česa takega sploh ne vem, ker potem zakompliciram do daske user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.1.2006 10:47:38   
ma-ja
Joj, a spet? Čisto vsako leto ga dobimo. Ta starejši je že bil 4 dni na infuziji. Vedno pa ta user posted image prinese ta mala iz vrtca. Še dobro, da gremo na dopust!!!

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.1.2006 1:20:12   
KODA
Tastarejši ga je imel4 leta nazaj,jaz pa v 8 tednu nosečnosti.Bil je 15 dni v bolnici,pa še jaz sem to zraven pokasirala.
Ne bi še enkrat to rada čez dala. 

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.1.2006 9:18:01   
eva1
Joj, ne no...moj gre lih s 1.2 v vrtec, pri 10.5 mesecih, pa upam, da ne bo vse takoj pokasiral, sploh ko že tako ali tako malo pijeuser posted image !

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nadomestna in dopolnilna komunikacija
Oktober je mesec ozaveščanja o NDK, ki omogoča komunikacijo osebam s težavami govora. V Sloveniji pa se soočamo z izzivi...
Zakaj je dobro imeti sestro?
V različnih študijah so raziskovalci prišli do zanimivega zaključka: če imate sestro ali več sester imate res srečo v ži...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.