EINT Por. Lj-april 2005 (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Nedonošenčki

Sporočilo

Maidea -> EINT Por. Lj-april 2005 (26.1.2006 17:34:09)

Živ!
Najprej čestitke vsem vašim korenjakom in korenjakinjam, pa tudi mamam in očetom, ki tako lepo skrbite zanje že od (prezgodnjega) začetka dalje. Tudi mi smo bili nedonošeni, na EINT smo bili prve tri tedne v aprilu. Tedaj sem spoznala veliko mamic nedonošenčkov, ki pa so se potem razteple naokrog po Lj. in drugih krajih Slovenije. V naši bližnji in daljni okolici ne stanuje nobena mamica z nedonošenčkom.

Ali je morda na tem forumu katera od mamic, ki smo imele skupaj otroke na int. negi, zlasti sobi 7 in 8? Bom zelo vesela, če se bo katera oglasila in povedala, kako gre...

Prav lep pozdrav vsem

Janeja -> RE: EINT Por. Lj-april 2005 (27.1.2006 9:44:21)

Dobrodošla na forumu!
Sicer z mojo Leo aprila še nisva bili tako daleč (v začetku še v sobi 1 po 20.4.pa v sobi 5) pa se mogoče vseeno poznava, vsaj na videz.
O nas si lahko več prebereš v spodnjih temah. Lea je bila rojena v 24 tednu s 520 grami. Danes pa je 11 mesečen drobižek (korigirano 7,5 meseca), je zdrava in lepo napreduje razen teža nam dela probleme, ker ne je rada.
Kako pa kaj vi napredujete? Kdaj pa je bil rojen tvoj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]? V katerem tednu?

LP
Jerneja

Stran: [1]