Lesen stol iz Baby centra (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


teta beta -> Lesen stol iz Baby centra (26.1.2006 14:36:41)

Počasi bomo kupili stolček za hranjenje. V mislih imam Stokkejevega Trip trapa, zdaj pa gledam v novičkah iz Baby centra, da imajo v akciji nek lesen stol Rebeka za 13 jurjev. Noge ima narejene na X, tako da deluje dovolj stabilen. Na kaj je še treba biti pozoren? Ima mogoče kdo z njim kake izkušnje ali se vseeno splača dati še enkrat toliko za trip trapa?




Petra P. -> RE: Lesen stol iz Baby centra (26.1.2006 15:14:42)

mi smo kupili običen plastičen stol v Ikei za 13 evrov. (mizica stane dodatna 2 evra) je super. nič ni otapiciran, tako da ga je čisto enostavno sčistit, mali rad sedi v njem, je stabilen in lahek za prenašat, tudi razstavi se tako enostavno, da ga brez problema neseš zraven na dopust ali kam drugam. Cena je pa itak smešna.
celo prijateljica, ki je prej imela Chicotov stolček za 30.000 se je odločila in ga zamenjala s tem, ker onega čisto preprosto ni vedela več kako čistit in pa še veliko prostora zavzame.




Anonimen -> RE: Lesen stol iz Baby centra (27.1.2006 12:33:37)

Mi imamo tudi Ikeinega za 13 EUR [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] pa ga ne zamenjamo za nič na svetu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Stran: [1]