Kaj je s tem baby checkom-mini? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Anonimen -> Kaj je s tem baby checkom-mini? (26.1.2006 10:35:04)

Danes sem ga delala prvič, pa mi ni čisto nič všeč...kontrolna črtica močno roza, ta druga(nosečniška) pa tako kr neki...vidi se jo, ampak zelo malo, šibko...sploh ne vem kaj to pomeni, sem prav jezna da nisem delala kašnega drugega testa! M imam kakor kdaj, tako da ne morem reči, koliko zamuja!
Sedaj pa tiste ki imate izkušnje z njim...ali se v vsakem primeru pokaže tudi tista druga črtica, ali je samo premalo hormona?

lelaval -> RE: Kaj je s tem baby checkom-mini? (26.1.2006 11:01:30)

Jaz sem vedno uporabljala CB. Tudi, ko je bila črtica komaj vidna, sem bila noseča.

tinaaja -> RE: Kaj je s tem baby checkom-mini? (26.1.2006 11:03:46)

meni sta bili obe crtici na testu enako dobro vidni :) probaj se drugega jutri zjutraj. srecno

mika -> RE: Kaj je s tem baby checkom-mini? (26.1.2006 11:20:44)

men je tudi druga črtica bila rahlo roza. Sva oba z možem gledala , če sploh je druga črtica. test sem ponovila še enkrat zjutraj in je bila  močna črtica.

lp

sonchek -> RE: Kaj je s tem baby checkom-mini? (26.1.2006 13:44:21)

Pri meni je pa sploh ni bilo, pa sem bla noseča...kaj naj rečem, nič več ne zaupam BC....

NATAŠI -> RE: Kaj je s tem baby checkom-mini? (26.1.2006 14:43:40)

Meni se je tudi pokazala zelo bleda črtica ker sem delala test malo prezgodaj, tako da sem počakala kakšna dva dni in naredila ponovni test s CB in je pokazal zjutraj tudi bolj bledi plusek, ko sem pa popoldne še enkrat naredila s CB je bil pa plusek kar fejst močen

Stran: [1]