|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hripavi otrok
26.1.2006 9:02:08   
amadeusa
moja hčerka ima že dva dni močno hripav skoraj piskajoč glasek. grlo je ne boli apetit ima zmeren ampak mene skrbi. kaj ji lahko dam razen toplega čaja z medom in limono, aja pa kašlja zveni kot oslovski kašelj ali naj grem k zdravniku, glede na to da ni vročine, tam pa še lahko dobi kako virozo sem rahlo zmedena. hodi v vrtec samo danes je ostal ati z njo doma. user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hripavi otrok
26.1.2006 9:12:10   
Anonimen
Ne vem, če bi ti zdravnik sploh lahko kaj pomagal. Če praviš, da kašlja na suho, kot oslovski kašelj, potem gre lahko za blažjo obliko laringitisa, pri tem ti dohtar nima kaj pomagat. Vsaj mislim da ne, edino, če bi prišlo do dihalne stiske, da so potrebne inhalacije.

Tudi naš je imel hripav glas par dni nazaj, pa se mi zdi, da gre že na bolje. Nič takega mu nisem dajala, sva se pa te dni bolj noter zadrževala, da ne bi dihal tega ledenega zraka.

(odgovor članu amadeusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.1.2006 9:12:31   
ma-ja
Kašelj je lahko zelo zoprn. Jaz ponavadi kar grem k zdravniku, vsaj da jih posluša. 

(odgovor članu amadeusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.1.2006 9:26:08   
amadeusa
al bina jaz sem ji dala sirup iz smrekovih vršičkov od medexa in panatus. oktobra smo bili na operaciji žrelnice, ker je pred tem dotikrat imela angine. no zdaj je bil kar mir. zdaj sem ravno klicala domov pa pravi ati da ima tudi dedi isti glas in še vročino ali bi to lahko bila kaka viroza.
ma-ja ti praviš da greš k zdravniku da jih posluša to ravno oklevam samo če nima vročine ne vem ali naj tvegam in rinem k zdravniku. sem se zdaj pogovarjala z njo po telefonu pa je imela glas kot stari dedi ki so najbolj starastni kadilci.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.1.2006 9:29:05   
Anonimen
Ja, tudi jaz sem dajala včasih ta sirup iz smreke, ne zdaj, ko je bil hripav, še nazaj, ko je bil na Ab zaradi vnetega grla. Pa ne vem, jaz se tako težko odpravim do zdravnika, ravno zaradi tega, ker tam lahko stakneš vraga in pol. čakam, če pa vidim, da res ne bo šlo, pa krenem. Ne vem, kaj naj ti rečem, naredi po svoji vesti.

(odgovor članu amadeusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.1.2006 9:30:21   
fipi
Jaz bi na tvojem mestu vseeno šla k zdravniku. Pri nas je bilo isto in sonček je dobil močan bronhitis. user posted image
Mi smo klicali pediatrinjo, pa je rekla, če otrok nima vročine, da naj ne hodimo k njej, ker je polna ambulanta in polno virusov. Zato tudi nismo takoj šli k zdravniku (še danes si ne morem odpustiti, zakaj nisem takoj odšla k zdravniku), po nekaj dneh kašlanja bruhanja pa sva z lubijem vseeno šla s ta malim k zdravniku. Diagnoza: malo težje diha, bo dobil inhalacije, pa ni panike. Za domov pa sva dobila berodual. Stanje se čisto nič ni izboljšalo in čez dva dni sva s sončkom odšla  za teden dni v bolnišnico, kjer je dobival inhalacije na 3 do 4 ure, zraven pa še kisik.

In sedaj več nikoli ne bom premišljevala ali naj grem k zdravniku s ta malim ali ne. Šla bom, pa če bo samo kašljal.  

(odgovor članu amadeusa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.1.2006 9:49:17   
amadeusa
fipi zdaj si me pa res orng prestrašla. samo moja nima napadov kašlja da bi zraven od sile bruhala, pač kašlja pa ne cel dan. je samo fajn hripava. ampak zdaj ko študiram od česa pa si mislim v soboto in nedeljo sta bila z atijem na pohorju  na sankanju in je očitno jo napihalo, ati ji ni dal okoli ust šala, zrak pa je bil ošter. in to je to.user posted image  res ne vem ali jo je smiselno vlačit okoli zdravnikov glede na to da je brez vročine in drugače ni slabe volje. bomo vidli bomo zdaj 3 dni skoz not v pon. pa če nebi bilo bolje pa gremo k zdravniku.

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.1.2006 9:56:28   
Anonimen
Ja, saj to je, ko se jim ne da dopovedat, da dihajo skoz nos. Naš je že skoraj štiri leta star, pa ko mu rečem, naj ima usta zaprta, ima največ za povedat, tako da celo pot čeblja user posted image  potem mu pa kar šal zadigam okoli ust, samo to ni to. Ja, probajta bit noter, pa boš videla, kaj bo.

(odgovor članu amadeusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
26.1.2006 10:00:07   
fipi
Res te nisem hotela prestrašiti. Mogoče je res bolje, da malo počakaš, vendar ne predolgo.

Jaz več ne bom nikoli čakala z našim sončkom, ker to kašlanje traja že od lanskega oktobra in izgleda, da mu vsaki manjši virus oteži dihanje in če hitro ne ukrepamo dobi bronhitis.

Opazuj jo, saj boš videla, če težko diha, takrat pa takoj k zdravniku.

(odgovor članu amadeusa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.1.2006 10:45:49   
amadeusa
hvala punce za pomoč ste res zlate. upam da bo že enkrat konec zime in mraza da bodo naši malčki lahko zunaj preživljali breskrbne urice in bili zdravi ter srečni, ker ni lepšega od sreče in zdravja naših otrok, zato jih moramo čuvat kolikor se le da. user posted image

(odgovor članu amadeusa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.1.2006 12:57:16   
Anonimen
Naš triletnik je imel v teh dneh napad laringitisa, tako da sva bila čez noč v bolnici na inhalacijah in opazovanju.
Imel je pa tudi tak piskajoč glas, pa suh kašelj. In dobila sva napotek, da naj čimbolj vlažimo prostore doma.
Še najboljše zdravilo so mi rekli pa je, da gremo na morje ali v toplice. Ker na morju je sedaj baje ful vlažno!
Ker pri tem baje pomaga samo vlaga!
Tako, da se mi odpravljamo v soboto odpravljamo v toplice! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amadeusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?