SanjaS -> RE: barvanje v nosečnosti (26.1.2006 19:59:25)
|
Glede barvanja v nosečnosti je tko kot z vsako drugo stvarjo ki jo počneš al pa poješ in popiješ.. povsod piše, da se je treba izogoibat pretiravanju.. to se mi zdi tko kot nasveti v ženskih revijah, k ti nič ne povedo samo lepe slikce nalepijo in zraven napišejo, da je treba biti zmeren in da če ti paše, ti se kar barvaj... po moje je to čista bedastoča s strani tistih, ki pač o stvari ničesar ne vejo in menijo, da je najbolje, da se pozitivno odzivajo na vsako stvar, ki ne "zgleda" nevarna. No, kar se tiče barvanja je pa tko: pred kratkim sem brala na internetu, da so ugotovili povezavo med barvanjem s temnimi barvami za lase in rakom.. velja za vse ženske..je seveda res, da na splošno ženske ne umirajo zaradi raka po vseh frizerajih in kopalnicah- no, ampak kakšni se pa zgodi tudi to - in čez čas in nihče potem ne ve zakaj se je zgodilo ravno njej, k je bla skoz tko "pridna" in ni delala nič takega... Polega tega si dobr poglejte sestavine vaših deodorantov...večina vsebuje aluminij, ki je ravno tako kancerogen- tudi dokazano... TOLK DA VESTE. Raje se čuvajte tam kjer se to da, kot da ste zmerni. Od zmernosti marsikdaj nimamo nič.
|
|
|
|