Mel_A
|
Ojla, jaz imam tud malo krize, ma bom preživela. Me pa že cel dan zebe kljub temu, da imam centralno našopano na 28 stopinj... Ja, tko full mi je mraz. Sej ponavadi na sadni dan je itak bolj kriza, ma danes je prav hudo. Danes sem pojedla 2 jabolki, 1 banano, par suhih hrušk in enih 8 brazilskih oreščkov, za večerjo pa imam malo vroče zelenjavne juhice. Pol pa bom šla najbrž kmal v postlo se gret. Komaj čakam jutri, je kupil fileje ostriža, pa bom nekaj spacala v pečici, pa zelenjavo zraven, njemu in tamalemu pa še kak krompirček z blitvo (tud jaz bi jo, pa si bom to skuhala za Š). Ja, pa včeraj sem tako fajno pico jedla v piceriji s full zelenjave in brez sira (full light varianta), pa sem bla tko sita, da sem tud jaz prišla do zaključka kot lelaval (mislim, da je ona to pogruntala), da se na OH od zdaj naprej je samo še pico, ker špageti ne tolk nasitijo. Danes zjutraj mi je pa tko slabo delalo, kot že dolgo ne, pa je moj vprašal, če nisem morda . No, pa nisem, ne bom še tko hitro odstopla od diete. Mimogrede, kako ve pripravljate ribje fileje v pečici? Jaz jih nisem še nikoli, ker jih navadno kar v teflonki spečem, ampak sm si pa zdej zaželela nekej v pečici. Kakršenkol predlog bi bil dobrodošel. Hvala že vnaprej. Še samo malo zdržte, pa bo konc tega sadnega dneva! Muki, upam, da si se spasla brez grehov danes, ti je pa že Selena napisala, da lahko vse tisto poješ, sam ne na isti dan. Lahko bi si pa omislili v tej dieti kak "junk" dan, ko bi vse take svinjarije skup pojedli , sam pol to najbrž ne bi imelo efekta bit na dieti... Lp in za vse pridne Odločnice. Mel.