sazi -> RE: Kaj jima je storiti? (26.1.2006 10:19:51)
|
Jaz tudi tega ne odobravam in nimam nobenega pametnega/nepametnega nasveta, kaj lahko naredita. Imam samo en komentar, ki se tiče "zamenjave/zapustitve" partnerjev: že od nekdaj (od mojih srednješolskih zvez, ki se s težo niti slučajno ne morejo primerjati z zgornjo situacijo) sem mnenja, da če sta 2 skupaj in komu od njiju kaj tako hudo manjka, mora najprej ta sam pri sebi razčistiti, kako bo šel SAM naprej, če je res hudo KONČATI zvezo in šele nato zaživeti sam in si začeti iskati novega sopotnika. Skakanje iz objema v objem je največja "Kozlarija", kar jo lahko narediš. 1. ni poštena do drugih vpletenih 2. rezultat "zamenjave" je v večji meri lahko negativen, ker ta, ki menja, nima razčiščenih pojmov, kaj bo rad (pogosto je takemu dovolj, da ima nova oseba samo 1 lastnost, ki jo pri sedanji pogreša in v danem trenutku ne vidi, da mu manjka ostalih 99, ali pa da ima kako slabo preveč). Torej moje mnenje na kratko: če je kdo v zvezi tako nezadovoljen, da jo želi končati, naj to stori in si potem ureja življnje naprej: bolje zanj in za ostale. Drugače pa, mama, ki zaradi drugega moškega pusti svoje otroke.... brez besed.
|
|
|
|