Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Avtošola Relax v Mariboru 25.1.2006 17:27:19
|
|
|
|
gaja*
|
Ja, jaz poznam relax. Men so vredu. Midva z možem sva oba delala pr relaxu (pred časom), sicer na koroškem, ampak je ista figa. Pa inštruktorji so tud fajn. Avte pa mislim da majo VW golf, te nove zdaj. Jaz sem delala izpit na novi vW štirki...
|
|
RE: Avtošola Relax v Mariboru 25.1.2006 21:12:49
|
|
|
|
soncece24
|
O, ti zgubljena! Se še kr nisi spravila izpita delat? Veš kaj glede avtošol ti jaz tak rečem: vse je isti šmorn, cilj pa je, da čimprej nardiš izpit (in s čim manj stroški). Kolko pa je zdaj ura vožnje?
|
|
RE: Avtošola Relax v Mariboru 26.1.2006 8:46:50
|
|
|
|
magnolija
|
Gaja* hvala za informacijo, sja sem že skor stoprocentna, da grem sem, ker poznam enga inštruktorja, ki zgleda kr sposoben. O ti moje sončece24, saj zaj se bom pa res spravla delat, včeraj zvedla, da majo 3600 uro, pa avtki so mi tud všeč, tak da naslednji teden začnem, da ne bom mela pol prevelikega trebuščka za volanom
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.