Kar naenkrat problem s plenicami (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


kati* -> Kar naenkrat problem s plenicami (25.1.2006 12:49:56)

Zadnja dva tedna se skoraj obvezno vsaj enkrat na dan pokaka tako, da je pokakan tja do vratu - plenička zadaj nič ne zadrži. Smo probali Pampers (pa je poleg vsega še ful smrdel), pa Lumpi in zdaj še Fixies. Se mi zdi, da je pri Lumpiju še najslabše, ker so tud lepilni trakovi nekam švoh - gredo kar mal narazen. Zdaj ko pa imamo par dni Fixies pa je mali dobil plenični izpuščaj. Sicer ne morem trditi, da od plenic, a vseeno.

Sem že čist [sm=zmeden.gif]

Kak pameten predlog? A obstajajo plenice, ki imajo tudi zadaj elastiko in ne le ob nogicah?




Baby -> RE: Kar naenkrat problem s plenicami (25.1.2006 12:54:27)

Poskus Hoferjeve.




copka77 -> RE: Kar naenkrat problem s plenicami (25.1.2006 12:56:07)

ja obstajajo.Kupi Huggies - so super tako tiste modro-rdece, ki so poceni kot modro - zelene z Diesney figuricami,ki so drazje ampak bolj fini material. Zadaj je pri obeh izvedbah elastika, pa se spredaj so fajn podlozene tako da fantek ni nikoli polulan...kakanje pa so spustile, ce sploh kdaj, le malenkost ob robovih, ob nogicah.




zoya24 -> RE: Kar naenkrat problem s plenicami (25.1.2006 12:58:32)

Meni zelo odgovarjajo libero plenice. Za zadržanje kakca zadaj pa priporočam Huggies, vendar obvezno modro - zelene, te prakticiramo mi ponoči.




makica -> RE: Kar naenkrat problem s plenicami (25.1.2006 13:03:55)

Nam odgovarjajo samo Pampers Active Fit iz Mullerja. So drage, vendar super. S Pamperskami iz ostalih tgovin pa nisem bila zadovolna. 




Anonimen -> RE: Kar naenkrat problem s plenicami (25.1.2006 14:21:41)

Elastiko zadaj imajo tudi babylove pleničke, pa Leclercove, Beauty Baby (Muellerjeve) pa celo zadaj in spredaj.

Kvalitete posameznih pa ne bom komentirala, nam so vse OK.




Irena88 -> RE: Kar naenkrat problem s plenicami (25.1.2006 14:22:11)

Definitivno Pampers Activ Fit in to res iz Mullerja, ker je ogromna razlika od tistih, ki jih kupiš s Sparu, Tušu, Mercatorju...in res zadržijo vse. Moja se pet dni ni pokakala in je vse ostalo v plenici, kljub ogromni količini....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




petraz -> RE: Kar naenkrat problem s plenicami (25.1.2006 16:02:24)

Nam so Huggies premočile, tako da sedaj uporabljamo Hoferjeve in smo za enkrat zadovoljni z njimi.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]




tincci -> RE: Kar naenkrat problem s plenicami (25.1.2006 21:44:46)

Pampers so edine, ki nam nikoli niso premočile. Na drugem mestu Fixies. Babylove so dobre za čez dan, daleč najbolj katastrofalne pa so Huggies (modro-zelene), ker je bila podnevi in ponoči posrana čez in čez!!

Danes smo kupili Libero pa da vidim. Sem pogumna pa sem ji prvo pleničko dala kar za čez noč, pa da vidimo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Šoni -> RE: Kar naenkrat problem s plenicami (25.1.2006 23:51:02)

Nam tudi samo muellerjeve pamperske active fit zdržijo celo noč in zadržijo vse kakce[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Poskusila sem s Fixies, pa so me zelo razočarale, ne samo da so premočile, še izpuščaj je dobil[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Sem z active fitkami tako zadovoljna, da drugih raje ne sprobavam več.




kati* -> RE: Kar naenkrat problem s plenicami (27.1.2006 12:09:52)

punce - hvala za nasvete

bom res probala s pamperskami iz Muellerja (smo že enkrat mel pamperske iz BC in so ble super - pol jih pa nisem več dobila takih). Po mojem so res plenice krive za izpuščaj, saj ga previjam na 2 - 3 ure čez dan in ponoči je cca. 10 ur v plenici (ampak ponoč ne kaka).




Rubin. -> RE: Kar naenkrat problem s plenicami (27.1.2006 12:29:31)

Ma jaz imam tudi problem s temi plenicami. 6 mesecev smo uporabljali Fixies (modre čez dan,  vijolične ponoči), sedaj pa so začele prepuščati ob robovih in ko se pokaka, ji steče vse po hrbtu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], KATASTROFA. Kaj so kaj drugačne zadnje pošiljke. Kupujeva jih v Muellerju ali BC in isto s...... Pa še rdečo ritico (tam kjer se stikajo ploskve) je dobila - HALO?????? Danes je mož šel kupit Papmerske v Muellerja, upam da bo kaj boljše.




vevi2 -> RE: Kar naenkrat problem s plenicami (28.1.2006 9:15:21)

Tudi mi smo imeli ta problem. Potem pa sem probala najprej Fixes, po njih je dobil rdečo ritko, ki se je nismo zmebili mesece in pol. Najbolj mu odgovarjajo
Babylove iz DM. Zdržijo celo noč cca 12 ur. Pa se naš ponoči ves čas doji, tako da je plenica res polna, pa še manj smrdijo. Po pamperskah je najbolj smrdel.




Stran: [1]