borovnička -> tudi jaz rabim vaš nasvet (25.1.2006 12:18:29)
|
Čist sem zmedena in zmešana. Niti vem ne kam naj se obrnem. Vam bom opisala svojo situacijo in upam, da mi boste lahko kako pomagale. Živim v MB, prijavljena pa sem še vedno na Vrhniki, kjer sem živela prej. Tam imam še vedno stalno prebivališče ravno zato, ker se v MB ne morem še prijavit, ker imava neko sranje s stanovanjem. Študentske bonuse sem vse pokurila, na zavodu nisem prijavljena, ker bi mi seveda iskali službo na Vrhniki oz. v Ljubljani. Problem še ne bi bil tako velik, če ne bi zanosila. Sicer sem na začetku nosečnosti, ampak zdaj pa sploh ne vem kam naj se obrnem. Poročena nisva, on pa tudi ni redno zaposlen, ampak dela honorarno. Zaposlili ga bodo Marca. Vem, brezupen primer smo, ampak vseeno rabim nek nasvet kam se obrnit. Naj se vseeno prijavim na zavodu na Vrhniki, da bom dobivala vsaj socialno pomoč? Ker kdo me bo zdaj v službo vzel? Niti na razgovor me ne pokličejo, pa že eno leto pošiljam prošnje. Upam, da me vsaj malo razumete, oz. moje vprašanje. In hvala lepa že v naprej za odgovore! Pozdravček [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|