XXYY -> RE: JANUARSKE MAMICE (29.5.2006 20:18:50)
|
Ahoj! O LE&TA: zdaj pa vem, zakaj ni bilo več Aptimila AR v Mullerju (v BTC-ju). Pol je pa moj unga prnesu, k je v Baby Centru - drag k [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] (3790sit). Ej daj mi povej, ali je vedno tako gost tale Aptimil AR. Al je to samo od Kolinske taki, ki ga prodajajo v Baby Centru. Madonca sve se z Laro matrale, da je sploh kaj povlekla, potem pa sploh ni hotela več vlečti, kljub temu da sem ji naredila eno večjo luknico (imave cucelj na 4 luknjice), tako da je imela 4 male in eno velko. Na pretok pa sploh ne zna povlečt ven, ma nič, se še bolj dere. Tako, da sem ji potem naredila mlečno kašico in popapala na žličko (brez polivanja - ALELUJA - ker sem ji zmešala z Aptimilom AR). Moram rečt, da je bila danes prava tečka. Cel dan mi je samo polivala, včasih več, včasih malo. Tako, da nisem vedela kaj naj naredim. Potem sem ji pa proti večeru dala tale Aptimil AR, pa ga ni hotela kaj preveč popit, ker je bil preveč gost. Pa sem dala tako, kot na škatli piše. A mislite, da ji ta Hipp2 povzroča težave. Ker se mi zdi, da 1ka, ni tako delala probleme s polivanjem. Joj, moram v sredo vprašat pediatrinjo, kaj bi bilo narobe, če ne bom znorela. Malo sve šle tudi ven. Sem mislila, da bo kaj boljš, pa je bilo še slabš. Tako da sve hitro hitele domov. Je bila pod polivinilom in ni bila nič mokra.
|
|
|
|