Kalina
|
Ojha punce Evo danes mi spet oz samo trenutno dela rr in koncno lahko nekaj napisem Kot prvo bom GoYo ubila k me zbudi tko zgodi, jst komi vstanem vsa zalimana in zdej je nikjer ni kozica ena:) No tkole, jaz sem uredu, ce odstejem vse tezavice, ki jih imam, ampak se niti ne obremenjujem z njimi tolko, vazn da busi raste in raste, se mal pa bom . Moram pa pohvalit tisti medenicni oz nosecniski pas, 3 dni me je vse tako bolelo v spodnjem delu trenuhu, da sm komi vstajala in hodila, sm mela obcutek da mi bo bebica vn padla , ampak mi je mami ucer prnesla ta pas, in se danes ze veliko bolje pocutim, izgleda da res nizko nosim bebico. Ma ni vazn, vazno da je nosim Ja zdaj je ze 20t, verjetno ampak samo verjetno bo PUNCKA , kaksen teden jo cutim zelo nezno, ceprav vsak dan malo bolje, tako da mi zna kar nagajat Sele konec mesca imam morfologijo in bomo pregledali vse organcke in takrat spet preverili kaj imamo med nogami Zaenkrat sem se na bolniski, ki me pocasi ze ubija, saj traja ze 3 mesece, pocutim tko utesnjeno, sam kaj cm, vazn da bo vse uredu. No tko punce, ne se obremenjevat prevec, zelim vam cim vec nasmehov in majhnih presenecenj, ki vam bodo polepsale dan, pa seveda zelim vam ogromno Take it from me, kdor caka docaka LP, Kalina