|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ZA NAS (286. nadaljevanje)
3.2.2006 8:08:27   
hati
Kristina se mi je zdelo, da si pisala enkrat v Za nas kdaj imaš pregled pa sem malo pobrskala...evo 13.2. je datum.... Na ti pripnem še link, če mi slučajno ne verjameš user posted image  user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=749951&mpage=3&key=&#764766

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 26
3.2.2006 8:50:40   
biba77
Pozdravljene cveke!user posted image

Se kesam user posted image , ker sem spet imela tako pavzo, ampak.... ni slo prej.
Se pred tremi tedni sem imela te slabosti user posted image , potem so se pomirile in sem samo se bruhala user posted image , potem se je tudi to zacelo umirjat, pa so se zacele zadnje dirke okoli poroke user posted image in potem poroka user posted image in "medeni podaljsani vikend v Catezu" user posted image user posted image user posted image , zdaj pa sem v sluzbi user posted image in ...
Pridem iz sluzbe, nekaj pojem in spim do vecera. user posted image

Vsem NAJLEPSA HVALA ZA CESTITKE!
Je lepo biti gospa. Sicer se vedno pazim, kako se podpisujem - mi se ni prislo v kri, ampak obcutek pa je lep. user posted image

Moja "pikica" je zelo zivahna. Naslednji teden imamo morfologijo in bomo malo pokukali. Moj user posted image ima zeljo izvedeti, kaj bo, pa bom verjetno jaz popustila.

Tisto o razkisanju telesa in noznice je pa res v veliki meri odvisno od hrane: jaz sem obcutljiva na gljivicna vnetja in pri meni so nastopila vedno, ko je prislo do spremembe pH-ja v noznici, ki je bil prehransko pogojen.
Res, mleko, rdece meso, sladkorji - to vse vpliva...

Punce, drzite se in ne pustite, da megla in hladno vreme vpliva na vase razpolozenje!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 27
3.2.2006 8:52:28   
Anonimen
Ej hati, hvala za tvoj trud.....saj za datum vem...ja, 13.2.user posted image . Vseeno hvala. Glede na to, da je to ponedeljek in če Likar dela v ZD ob ponedeljkih, potem sem res verjetno v ZD naročena user posted image . Bom danes še poklicala, za vsak slučaj.
Bi blo smešno, če bi čakala v porodnišnici....user posted image user posted image user posted image
Samo tam se res nikoli ne ve. V prejšnji nosečnosti sem bila za vse preglede v porodnišnici naročena...., zato moram zdaj to preverit user posted image  Hvala vseenouser posted image

(odgovor članu hati)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
3.2.2006 8:58:05   
hati
Kristina, kar preveri...jaz sem pač en ponedeljek za tabo in sem v zdravstveni dom...Mislim, da so pregledi v porodnišnici bolj v popoldanskih urah...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
3.2.2006 9:06:44   
Kalina
Ojha punce user posted image user posted image user posted image

Evo danes mi spet oz samo trenutno dela rr in koncno lahko nekaj napisem user posted image

Kot prvo bom GoYo ubila k me zbudi tko zgodi, jst komi vstanem vsa zalimana in zdej je nikjer ni user posted image   kozica ena:)

No tkole, jaz sem uredu, ce odstejem vse tezavice, ki jih imam, ampak se niti ne obremenjujem z njimi tolko, vazn da busi raste in raste, se mal pa bom user posted image .
Moram pa pohvalit tisti medenicni oz nosecniski pas, 3 dni me je vse tako bolelo v spodnjem delu trenuhu, da sm komi vstajala in hodila, sm mela obcutek da mi bo bebica vn padla user posted image , ampak mi je mami ucer prnesla ta pas, in se danes ze veliko bolje pocutim, izgleda da res nizko nosim bebico. Ma ni vazn, vazno da je nosim user posted image

Ja zdaj je ze 20t, verjetno ampak samo verjetno bo PUNCKA user posted image user posted image user posted image , kaksen teden jo cutim zelo nezno, ceprav vsak dan malo bolje, tako da mi zna kar nagajat user posted image Sele konec mesca imam morfologijo in bomo pregledali vse organcke in takrat spet preverili kaj imamo med nogami user posted image
Zaenkrat sem se na bolniski, ki me pocasi ze ubija, saj traja ze 3 mesece, pocutim tko utesnjeno, sam kaj cm, vazn da bo vse uredu. user posted image

No tko punce, ne se obremenjevat prevec, zelim vam cim vec nasmehov in majhnih presenecenj, ki vam bodo polepsale dan, pa seveda zelim vam ogromno user posted image user posted image user posted image

Take it from me, kdor caka docaka user posted image user posted image user posted image

LP,  user posted image Kalina

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 30
3.2.2006 10:02:53   
GoYa
Ojla punce!

Jaz sem danes spet tako srečna. Neverjetno v kakšno stanje te lahko pripelje en UZ, ko vidiš svojo pikico, pa rokice, kolena, celo možgane, hrbtenico, ....., ja, pa utrip user posted image . Drugače smo veliki 6 cm. NS je v redu. Razmerja mi sicer ni zmeril, ampak samo nosno kost (al kaj jst vem kaj že) in je manj kot 1 mm (je reku bolj 0,8 mm). To naj bi bilo super user posted image . Ja, pa prvo slikco smo dobili user posted image . In danes smo dopolnili točno 12t.

Punce, tako vam želim, da tudi ve (še nenosečke) to čimprej občutite.

Mojih slabosti ni več, zato grem v ponedeljek že v službo. Pa mi ni hudo. ŠE par mesecev bomo delala, pol bomo pa spet doma.

Kalina, nič se ne buni, opica mala user posted image . Nikoli ti ni prav. Če se ne javim, narediš uzbuno, kje sem, če se javim (danes z sms-om, da ti povem, da te moja pikica pozdravlja) ti spet ni prav. Izjasni se, kaj hočeš user posted image .  Sploh pa itak preveč spiš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ok, pridne bodite. Danes je lep dan, ga bo treba spet izkoristit.

Pa še poseben pozdravček in user posted image  za Vilmo. Upam, da si ok.

LP,  user posted image GoYa

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 31
3.2.2006 10:09:01   
Kalina
huhu opica ena mala si ti user posted image

sm tko hepi zate, da bi te kr zmeckala user posted image pa res nevem kera hodi ob 19h zvecer spat z kokoskami  user posted image user posted image user posted image

Ajde lupcka vsem user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 32
3.2.2006 11:44:00   
Vilma
user posted image  user posted image  user posted image

Se prebijam iz dneva v dan in vsak dan je boljše.
Se ti oglasim na privat, ko se še bolj skockam.
Trenutno se mi zdi, da bi s svojim pisanjem sprvila celo ringarajo v pesimizem in tega ne maram.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 33
3.2.2006 12:30:07   
biba77
Hi, hi,... user posted image Kalina in user posted image GoYa, vidve sta pa en zabaven par. user posted image user posted image user posted image

GoYa, res je prelepo, ko vidis, da nekaj v tebi raste, a ne? Sploh, ko slabosti minejo, ni pa se gibov in se ti zdi kot da se ta nosecnost sploh ne dogaja tebi. Bos videla, zdaj bo vsak dan kaj novega. user posted image

Kalina, lahko te cisto razumem. Jaz sem bila od 10.10. do 27.2. na bolniski in kolikor ti pase, toliko na koncu ze prav pogresas sluzbo in druzbo. Saj bo... se malo. Jaz sem cisto noter padla, pa imam danes komaj 5. delovni dan.

Vilma, drzi se! user posted image user posted image
In vse ostale cakajoce in upajoce:user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da boste cimprej za nami prisle!

Joj, punce, moram vam povedat: Vceraj sem z user posted image gledala posnetek najine poroke. In ko se je vecer nagibal k drugi polovici sem opazila, da sem zacela malo drugace hodit. Kot user posted image . user posted image In ena roka je kar non-stop nekaj po trebuscku gor in dol plesala. Sploh se nisem zavedala...
user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 34
3.2.2006 13:19:18   
GoYa
Vilma, čas celi rane. Lepo počasi. Držim pesti za naprej.

Biba77, res je. Včasih sem kr mal panična, ker sem ok in nič ne čutim, pa se sprašujem a je s pikico vse ok user posted image . Najbolj me je bilo strah prvih 12t. Sedaj bom vsaj malo lažje dihala.

Kalina, priznam, sem že popoldne zaspala user posted image , ker mi je bilo slabo.In če spiš, ne čutiš slabosti. Izum, ha user posted image .

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 35
3.2.2006 15:07:34   
Špela100
Ma ste zanimive punce Goya in Kalina super ste. Vesele nosečke srečke, tako sem vesela, da vama je uspelo.
Vilmica zelo mi je žal zate, res ne vem kaj naj rečem, ker mene ni nič potolažilo, saj veš...čas...( pa jaz sem tudi s Postojne veš???) Lahko se mi tudi privat oglasiš.
Jaz sem zdaj zaenkrat ok, ni še nič slabosti, moram izkoristiti in vse narediti, preden se začnejo. Ma saj je vseeno, vse bom potrpela, sam da se pikica obdrži.
Punce imejte se. Se oglasim še kaj.
Kje pa je naša Pika74, pa Massa26, pa še sto drugih bork???
A katera ve kako je z Anitko???

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 36
3.2.2006 17:24:30   
pika74
Evo mene user posted image

GoYa user posted image  čestitke za pikico.
Kalina user posted image  tebi tudi.

Novim nosečkam tudi user posted image .

Biba77 teb enga velzga lupčka za velik korak user posted image .

Vsem ostalim pa veeeelikuser posted image .

Aja, pa še neki sm pozabla... dons sem dobila pošto iz konzilija in se lahko prijavim na postopek (IVF) maja 2006 user posted image . Juhuuuu.

Zdej pa šibam na pizzo - dijoooooouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 37
4.2.2006 15:38:16   
GoYa
Jupi Pika74. Maja bo akcija user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 38
6.2.2006 10:29:35   
klarisa
Pika74, super!! Zdej se le nauži brezskrbnosti ker ko boš kmalu user posted image   ne boš imela več takšnih ugodnosti. Mislim nate!
Goyči, tebe pa tu sledujem skoz user posted image user posted image user posted image

vsem ostalim puncam cmoka

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 39
6.2.2006 10:30:29   
klarisa
mal napač ampak kaj ko se tko  mudi pisat...sej boste zastople,neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klarisa)
Neposredna povezava do sporočila: 40
6.2.2006 19:47:22   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: klarisa
Goyči, tebe pa tu sledujem skoz user posted image user posted image user posted image

O, nosečka klarisa user posted image

(odgovor članu klarisa)
Neposredna povezava do sporočila: 41
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?