Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
evo, moja bi mogla pridit 10.10., pa je danes še vedno ni (15.10.).. test sem delala na 10.10., pa je bil negativen.. sedaj bom pa še počakala par dni.. mogoče mi zamuja, ker sem šele drugi mesec brez KT.
Moje še ni, bi morala priti v ponedeljek, torek sem pa delala test in je negativen.Tako da.....Pojma nimam, itak mam danes teden v MB končno pregled, žal bom verjetno prav tedaj dobila M.
Z mojim dragim naju je prej tako prijelo da sva morala kar takoj in glej - glej, sem pravkar šla na wc in opazim .
Sploh nisem razočarana pač pa vesela, ker imava danes teden itak pregled v MB in bom tako lahko tudi jaz šla pogledat kako in kaj.No seveda bi bila vesela če je sploh ne bi bilo, ampak se je vsaj pokazala na 27 dan in ne pozneje, ko bi mi vse načrte pokvarila.
Drugič pa bo ziher uspelo.Mam ful dober občutek, saj se sreda hitro bliža.Na enkrat sem tako polna optimizma kot še nikoli.Prav čutim, da bom v kratkem zagledala magični +. Upam da vse druge tudi, ki ga tako željno pričakujete.
Evo po dolgem času in po zelo hudih bolečinah se zopet vračam med vas! Februarja sem zanosila in konec aprila zvedela da imam izvenmaternično nosečnost, tako da je moje veselje hitro minilo! Ves ta čas sem mislila, da se mi bojo rane zacelile ampak to je nemogoče! Tako, da sedaj zopet gremo od začetka in z vašo pomočjo mi bo definitivno lažje!
Da se še jaz priključim nečakajočim na...tokrat je datum med 11. in 13.11. Čeprav se mi vedno znova prikrade misel, da jo bom ta mesec sigurno pričakala. Je bilo malo problemov ta mesec. No, sej bom videla.