SanjaS -> RE: (ne)čakajoče na ... (26.1.2006 19:02:52)
|
Inja2, jasny hvala za čestitke. No, v zvezi s tokratno nosečnostjo, se mi zdi zelo zanimivo, kaj se mi je zgodilo. .. En večer, na začetku Januarja sva z ljubljenim zvečer ležala v postelji in brala vsak svojo knjigo. Ne vem kaj mi je kar naenkrat bilo, da sem se obrnila k njemu in mu naravnost rekla, da se mi zdi da sem noseča (fora je v tem, da ni bilo nobenega znaka nikjer, pa tud ko sem šla nazaj računat, sem takrat bila "noseča" kvečjemu kakšnih 24ur...).. Skratka, začutila sem neko potrebo po tem da bi mu to rekla, pa nisem imela nobenega "otipljivega" razloga za to... No, sej vem, zdej si boste rekle, da sem čisti odklop, da si domišljam, da sem jasnovidna al kaj.. S tem v zvezi sem pravzaprav razvila neko teorijo, da smo morda bolj psihična bitja kot fizično-razumska. Zdi se mi, da zdrava ženska zanosi takrat, ko gleda na želenega otroka kot na nekoga, ki se bo nedvoumno zgodil njej, edino čas zanositve je uganka. Enostavno morš bit prepričan, da OTROK BO in v bistvu te SAMO MALCE HECA čas zanositve ..
|
|
|
|