|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nudlni
24.1.2006 15:19:34   
urbancek
Ali ima katera kak dober recept za nudelne (rezanci za na juho). Meni ne ratajo tako kot bi morali. So kar sivi in ne vlečejo se tako dobro, kot bi se morali. Pa jih delam iz domačih jajc. Ali je moka tudi pomembna in kakšna?

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nudlni
25.1.2006 11:11:58   
Anonimen
Več jajc ko uporabiš,boljši so. Meni je tudi posivelo,pa se mi zdi zato,ker so bila jajca tako žalostno bela,namesto rumen ,rumen, rumenjak Najbrž je to krivo?A so vaša domača rumena,če jih hranijo-kokoši z koruzo?Na policah trgovin je en kup mok.
Ne vem no poskusi z najbolj fino za pecivauser posted image

< Sporočilo je popravil neva6 -- 25.1.2006 11:14:11 >

(odgovor članu urbancek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nudlni
25.1.2006 13:37:34   
urbancek
Jajca imam domača z rumenimi, skoraj oranžnimi rumenjaki (imam putke doma), tako da bo izgleda kriva moka. Bom poskusila s tipom 400, mogoče pa bo bolje.

Lp


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nudlni
25.1.2006 14:25:11   
Anonimen
Poskusi pa poročaj!!!Da še jaz probam narest.

(odgovor članu urbancek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Nudlni
26.1.2006 9:10:24   
kalbo
Ostra moka mora bit!!!
Pol kile moke in štiri do pet jajc...to je vse. Testo je super tud za raviole, torteline, lazanje!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Nudlni
26.1.2006 12:14:03   
Anonimen
Zdej si me pa rešil dvomov.V spominu mi je ostalo od otroštva,da je moja babi uporabljala moko,ki je bila pod prsti bolj groba,Ampak nisem bila sigurna.
Jaz sem jih sicer delala z navadno tip 500.
Dobro je vedeti!!!!!

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...
Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?