|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Riževa moka
24.1.2006 12:51:47   
majaj
Med recepti za dojenčke tu na Ringaraji sem našla recept (riževa kaša) z riževo moko. Ali katera kupuje riževo moko user posted image ? Kje jo kupujete in koliko stane? Veliko je receptov z riževimi kosmiči (ki jih skuhaš n avodi) pa žal nisem dobila nobenega odgovora. Jih ne kupujete?
Rada bi moji user posted image malce popestrila mlečni obrok s pripravo ''svoje'' kašice.
Zelo rada ima tisto kašo, ko skuhaš vodo, koruzno moko in suho sadje, ter vse zmiksaš. Te kaše več poje kot kupljene žitne kašice (Hipp, Milupa, ...). user posted image
Vsem  želim sončen dan.
Maja

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Riževa moka
24.1.2006 18:42:06   
pika**
Si me spomnila, da pogledam v Mercatorju , če jo imajo.  Jaz našmu kuham riževe rezance, dobiš jih pa na odd. kjer imajo orientalske priboljške. user posted image

am, bam, pet podgan

(odgovor članu majaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.1.2006 19:06:24   
pravljica
naš ima zelo rad milupino riževo kašico...sem pa večkrat zasledila v receptih "riž za dojenčke"...a je to to, kar misliš? sem ga potem iskala po trgovinah in pod tem nazivom ni bilo nič user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu pika**)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.1.2006 11:52:21   
majaj
V knjigi z naslovom Prehrana zdravega in bolnega otroka ( naši avtorji) sem našla recepte z riževimi instantnimi kosmiči in riževo moko. Pozabila sem, da imam to knjigo.
Pravljica, mislila sem na instantne riževe kosmiče, ki se zakuhajo v mleko ali vodo.
Piše tudi, da riž lahko s zmeljemo ali pa kupimo riževo moko.
Verjetno imajo instantne riževe kosmiče in riževo moko le v večjih ali specializiranih trgovinah. Bom pogledala v Mercatorju ali Intersparu, ko bo user posted image  zdrava.
Pravljica, si ti mislila na riževo kašico, ali žitno kašico z okusom riža kot je grisolino? Jaz nisem mislila grisolina.
V trgovini nisem videla milupine riževe kašice. Kje jo kupuješ,  Mercator, Interspar?
Pika hvala za predlog. Kdaj si začela dajati riževe rezance? Midve uvajava gosto hrano tri tedne, user posted image pa je stara 6 mesecev.
Pozdravček,
Maja

(odgovor članu majaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.1.2006 12:06:39   
majaj
Zmotila sem se. Mislila sem rižolino, ne grisolino.
Maja

(odgovor članu majaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.1.2006 17:55:22   
tina104
mislim, da sem v DM videla riževe kosmiče od milupe

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu majaj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.1.2006 18:13:12   
majaj
Tina 104 hvala, bom pogledala, ko bomo zdravi.
Ja nič, bom pa še naprej kombinirala s svojo pripravo kašic in s hippovimi mlečnimi kašicami in Frutolinom, ki se pripravljajo z vodo saj še dojim in ne bi sedaj pri 6 mesecih kupovala umetnega mleka (sem mislila, da je cenejši!) za pripravo žitnih kašic.
Maja

(odgovor članu majaj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.1.2006 18:51:01   
XXYY
Živjo!

Vse ki bi kupovale to riževo moko ali riževe kosmiče.

Mi prodajamo v Intersparu v Cityparku, na oddelku diabetike in zdrave prehrane. Tam je riževa moka in riževi kosmiči od Nature, mislim da stanejo okrog 300-400 sit, ali majčkeno manj. Je pa tudi ena riževa moka na oddelku tuje kuhinje oz. kitajske kuhinje - zraven diabetike. In mislim, da je ta riževa moka majčkeno ceneje. Pejte pogledat tja.
Na oddelku diabetike in zdrave prehrane dobite vse, če so slučajno otroci alergični na kakršno koli živilo (pšenico, mleko,...). Ma vse dobiš tam.

(odgovor članu majaj)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.1.2006 16:50:21   
majaj
Hvala. Bom šla pogledat v Ljubljano, ko bo mala zdrava. Včeraj sem ''letela'' v hipermarket Merator v Kranj. Imajo riževo moko na oddelku za zdravo prehrano, 1 kg stane 710 sit.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.