Nixxon -> Bolečine - krči (24.1.2006 12:14:10)
|
Najprej lep pozdrav vsem! Z mojo drago pričakujeva naraščaj, česar sem blazno vesel. In ker se zadnje čase veliko naučim ravno po raznih forumih, je bil logični korak da se prijavim sem. Kot vidim po enem dnevu pregledovanja sem v hudi manjšini. :D Za malo pikico sva izvedela dokaj kmalu, kot se je sedaj pokazalo, saj je najprej zaročenkina ginekologinja mislila da iz nje ne bo nič (nisva vedela datuma njene zadnje menstruacije in naj bi bila pikica že veliko večja). Takrat je bilo razočaranje precejšnje. Po enem tednu je bil viden napredek in naj bi bilo vse OK. Medtem sva tudi šla h neki drugi G, katera je bila veliko bolj strokovna in naju pomirila. Sedaj naj bi bila pikica stara približno 1 mesec. Problem pa je, da ima zaročenka kar hude krče. Tudi pred nosečnostjo jih je imela med vsako menstruacijo, zelo močne, tako da je potrebovala painkillerje. Katere ne vem, se ne spoznam. Bila je tudi operirana na rodilih par let nazaj in takrat so ji rekli da bo izredno težko zanosila (tudi zato je veselje toliko večje). Sedaj ima tudi rjav izcedek, ampak dokler ni rdeč je baje vse ok. Ne vem, se ne spoznam čisto nič. Me pa skrbi. Predvsem me zanima če je to "normalno", če se je to dogajalo kateri od vas? Najbrž bi rad različna mnenja. Hvala, LP, N PS: Naslednji G pregled ima konec februarja.
|
|
|
|