Evina -> Nekaj vprašanj (24.1.2006 10:16:00)
|
Zivio Ze kar nekaj casa pasivno spremljam ta forum, iz katerega sem se izvedela že mnogo koristnih informacij. Pred dobrima dvema mesecema pa sem tudi sama postala mami puncki Evi. Sedaj pa se mi pojavlja nekaj vprasanj, kjer bi potrebovala vaso pomoc: 1. opazam, da Eva zadnje case med dihanjem hrope. Slisala sem, da je to za dojencke normalno, vendar se mi zdi, da se ji je to zacelo dogajati sele pred kratkim. Kaj mi svetujete? 2. Eva vedno več časa gleda le na desno stran (tudi glavico obraca vecinoma samo v desno). Kaj naj storim, da bo zacela gledati tudi v levo? Je pa hipertonik in hodiva tudi na fizioterapijo. 3. Ali tudi vase dojencke veliko napenja in spuščajo vetrove? Ne vem ali je to normalno ali ne. Se pa trudiva, da podirava kupcke, ceprav ne uspe vedno. 4. Se dojiva, pa me zanima koliko casa je normalno, da ne kaka. Vcasih je kakala vsak dan, sedaj pa kakšnih 14 dni ne kaka tudi po vec dni skupaj. Po tretjem dnevu ji dam malo sladkanih kamelic in ji zelo pomagajo pri njeni prebavi. Hvala za enkrat, pa lep pozdrav do naslednjic.
|
|
|
|