|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Depache Mode....
24.1.2006 9:50:07   
.ču
...a je kakšna kandidatka oz. kandidat za koncertuser posted image
13.3. v Grazu,al pa 22.3. v Zagrebu?
Mene zmerej bl mika,da grem!!!  Sam trenutno se še odločam s katero ekipouser posted image ...so mi pa ZAKON..poleg U2-seveda...sam na njih bo treba še mal čakat.

Tko mam zdej dva koncertna meseca pred sabouser posted image bom že nekak sfolgalauser posted image ....

What's up :)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Depache Mode....
24.1.2006 11:26:47   
Baldi
Lej, lej kolk eni uživajo...to je pa tko, če si pri koritu...user posted image  
Jest bi tuduser posted image

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.1.2006 11:30:01   
Anonimen
Uf, moj bo zagotovo šel, mene pa tudi mika...v ZG. Dobri so.

(odgovor članu Baldi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.1.2006 11:33:14   
Baldi
Uf, a v Zagrebuser posted image . Aja sej res, ti maš NM registracijo. Jest se z LJ ne upamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.1.2006 11:37:03   
Anonimen
A res ne? Kaj ti pa bodo? user posted image

(odgovor članu Baldi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.1.2006 11:41:18   
Baldi
Marsikaj se govori in sliši...je pa res, da je ponavadi kakšen "športni dogodek" posredi...user posted image
A pol ni problema s parkiranjem, al kaj?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.1.2006 11:43:08   
Anonimen
Kaj pa vem, Baldi, a veš, da sploh še nikoli nisem razmišljala o tem? Sem mogoče preveč naivna user posted image  Drugače pa, če te je strah, greš lahko pa z vlakom...ali se pa h komu prisedeš user posted image

(odgovor članu Baldi)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
24.1.2006 11:47:19   
Baldi
Na kaj zdej namiguješ,a, a, a...a maš frej zic, al kaj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.1.2006 11:54:09   
baguSka
Matr .ču neki čudn mi je na privat napisaw, kt da nebi dobla. Zej pa ne vem.user posted image  Dej sporoč, če si dobla, da vem na čem sm... user posted image

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.1.2006 11:55:49   
.ču
Gre tud bus iz LJ za 16 jurčkov s karto vred-preverjenouser posted image če vaju je že glih tko strah za plehuser posted image ....

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.1.2006 11:56:33   
Anonimen
Aja? A tako se je bralo, Baldi? No, mogoče res user posted image  Pojma nimam, kakšna bo organizacija, iz Nm vem, da jih bo šlo kar nekaj, kako, na kakšen način, pa pojma nimam.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
24.1.2006 11:59:17   
.ču
BaguSkauser posted image nč dobila...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.1.2006 12:01:20   
baguSka
A maš mogoče prepoln nabiralnik!?user posted image

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.1.2006 12:01:51   
Anonimen
Mene ni strah, .ču.

(odgovor članu .ču)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
24.1.2006 12:04:32   
Marogica
Matr bi šla-TAKOJ, pa kako rada sem jih poslušala v obdobju moje mladostiuser posted image user posted image , tako, da jih še na starost ne morem pozabiti. Vendar imam za letos že karte za Rolling Stones-e(junija), več pa letos ni v najinem proračunu.
Super se imejte vsi, ki boste šli, pa poročajte kaj........

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.1.2006 12:07:52   
.ču
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

A maš mogoče prepoln nabiralnik!?user posted image

Ne,baguSkauser posted image mogoč je krivo to k nism doma na rač...tud jes s tlele ne morm pošiljat ZSuser posted image ...

Sicer mi pa lohk razložiš še kaj pomeni Bek in LJ pr tebuser posted image lohk tud na privat...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.1.2006 12:27:50   
Baldi
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Matr bi šla-TAKOJ, pa kako rada sem jih poslušala v obdobju moje mladostiuser posted image user posted image , tako, da jih še na starost ne morem pozabiti. Vendar imam za letos že karte za Rolling Stones-e(junija), več pa letos ni v najinem proračunu.
Super se imejte vsi, ki boste šli, pa poročajte kaj........

Kugaaaaaaaa....važička, ati maš tud kake veze, al kajuser posted image

Drugače pa al bina, sej ne vem kaj je bolj nevarno...al s svojim plehom v Zagreb, al pa z dolenčki pa cvičkomuser posted image ...pomoje je oboje hudičevo riskantnouser posted image

.ču, hvala za info o bus-u...tega pa nisem vedeluser posted image  Če se izjalovi tole z al bino, pol bo to verjetno kar taprava variantauser posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.1.2006 12:31:59   
Marogica

IZVIRNO SPOROČILO: Baldi

Kugaaaaaaaa....važička, ati maš tud kake veze, al kajuser posted image

Jaz jih nimam, ima pa jih moj mož

R. Tagore

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.1.2006 12:33:39   
Anonimen
ha, ha, Baldi, ti se kar na avtobus zanesi user posted image  Sploh če te je cvička strah user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
24.1.2006 12:52:01   
Baldi
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Jaz jih nimam, ima pa jih moj mož

A ni to eno in istouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: al bina

ha, ha, Baldi, ti se kar na avtobus zanesi user posted image  Sploh če te je cvička strah user posted image

Odvisno o kakšnem cvičku govoriva...če je taprav, zna bit prav dober....kaj dober , prva liga...če maš tazga na zalogi, se lahko pogajava...če je pa tak s šmarnco, pol pa koga druzga najduser posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
24.1.2006 13:01:41   
Anonimen
Kje si pa še vidu, da se cviček dela iz šmarnice? Baldi, Baldi....user posted image  Cviček je cviček, šmarnica pa šmarnica, tudi meni ne diši, verjemi, no, saj ven je ne pljunem, ampak...ni pa dobro, predvsem drug dan za glavo ne. Čez cviček ga pa itak ni, prva liga user posted image

(odgovor članu Baldi)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
24.1.2006 13:26:02   
Baldi
a kje sem vidu...raje ne povemuser posted image ...ponekod je to še vedno žlahtna trta... in cviček brez šmarjaka sploh ni cviček, ampak kr nekiuser posted image
Zato me je pa zanimal o katerem cvičku govoriva...aha, kolk ga pa ponavadi vzamete na tako dolgo pot??user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
24.1.2006 13:33:06   
Anonimen
Ti, a veš, da ga sploh nikoli s sabo ne vozimo oz. nosimo? Mi doma itak nimamo vinograda, ampak ni panike za dobit ga. Kam čem ga pa vzet? Na morje? Mislim, da ga je nekdo eno leto prinesel s sabo par litrov, pa so se vsi domačini zgražal in smejal, češ, kaj nosite vino s sabo, ko pa je vendar voda na otoku dragocenejša, vina pa na pretek.

O ja, drugače pa je ful piten, tako da na zabavah se ga kar veliko spije. Pa dober je, ker sploh nisi pijan. Tudi glava ne boli, če je taprav. Jaz cvička lahko veliko spijem, je tak lahek, medtem ko belega vina ali kakšnega terana ali refoška ali kaj podobnega niti ne prida. Pa saj, hvala bogu user posted image  Enim pa pač ne gre, ker je prekisel user posted image  Ti ga maraš?  

(odgovor članu Baldi)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
24.1.2006 14:01:23   
Marogica

IZVIRNO SPOROČILO: al bina

O ja, drugače pa je ful piten, tako da na zabavah se ga kar veliko spije. Pa dober je, ker sploh nisi pijan. Tudi glava ne boli, če je taprav. Jaz cvička lahko veliko spijem, je tak lahek, medtem ko belega vina ali kakšnega terana ali refoška ali kaj podobnega niti ne prida. Pa saj, hvala bogu user posted image  Enim pa pač ne gre, ker je prekisel user posted image  Ti ga maraš?  

Se popolnoma strinjam, razen za rdče vino-tega pa imam rada.

Baldi, v bistvu je isto, vendar se nisem hotela s tujim perjem hvalit.

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
24.1.2006 14:21:16   
Baldi
meni je pa čudno, da si se zdaj tako razpisala o cvičku...do zdaj sem najpogosteje v  tvojih postih zasledil pivo in čevapčiče...od kje zdej ta preobrat?user posted image

Ja itak, da mi je všeč, samo redkokdaj naletim na tapravga. Paše mi pa tudi dober teranček, al pa refošk, včasih prisegam na traminca, al pa celo na kako pozno trgatev...pa portovček tud sede... Odvisno od priložnosti, hrane in družbe seveda. user posted image

...kako že gre un komad na vašem koncu..."a jest pa pravm čez cičk ga nej"!!!user posted image

Marogica, dobre veze ma ta tvoj možakar...se vidi, da je bil folk....stuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.