Mel_A
|
Joj, punce!!! Nekatere si pa res zaslužite Tiste, ki ste skinle 5, pa 6, pa celo 7 kil!!! Ej, saj bo Kunigundo razneslo... Mislim, to da ni dobro tolk na hitro shujšat menda veste vse, ma se zredit tko na hitro je pa še dosti dosti huje. Boga Kunigundica ( debela, te bo razneslo!), po moje je že pršla na ene 200 kil, kaj porečeš ti, t_t_y? Sem prav vesela, ko vidim, da ste ene blazno uspešne, zato ker jaz nisem tolk, pa mi je to dodatna motivacija. No, brez grehov mi je uspelo ta teden dol dat še dodatno kilo, tko da sm zdej vsega skup na -3,5. Nism lih evforična zarad tega, ma boljš kot prej je pa že, ane? Pa hlače že lepš zaprem . No, danes sem jedla zelenjavno rižoto pa kitajsko zelje s fižolom (za K in za V). Jutri bo pa pica z zelenjavo pa solata, za večerjo pa saherca od moje sestre!!! Že zdej se mi cedijo sline, ona pa šele testo prpravlja Ja, pa dark chocolate zravn. Včasih mi rata maznit več kot eno vrstico, pa sej menda piše eno do dve vrstici anede? Hijenca, midve sva imele prbližno isto za zgubit, pa si me fajn potolkla - pa kljub tej Norveški (btw: wellcome back!). Sej ne mislit, da sm ti foušna, sm vesela, res. Še bolj bi bla, če bi tud jaz zgubila kak kilo več . Ma no ja sej bo, sej mamo še kar neki dni do konca. V najslabšem primeru ponovimo še eno dieto mal kasnej, ane? Punce, držte se, pa še naprej pridno debljajmo tole našo Kunigundico! Lahko noč vsem, Mel.