Anonimen -> RE: Trema pred poroko (23.1.2006 21:37:30)
|
Kepa, pomiri se, ker bo to taki lepi dan, da si niti mislit ne moreš. Se sekiraš, kaj bo, če ne bo šlo vse tako, kot si si zamislila? Tudi jaz sem se. Pa veš kaj danes pravim: da so ravno tisti trenutki, ki niso bili planirani, ampak spontani, bili najlepši. Recimo, za prvi ples nama je muzikant zaigral neko čisto drugo glasbo in ritem, midva sva imela pa koreografijo za čisto navaden blues. Si predstavljaš, kako sva gledala, ko sva zaslišala valček? Pa je izpadlo prav super, malo je vodil moj mož, malo pa jaz... Še svati so rekli, da je bilo videti prav neprisiljeno! In pa, ko sem ugotovila, da nisem naročila naprsnih šopkov... me je skoraj kap! K sreči je cvetličarka uspela naredit vse šopke v roku ene ure... Ali pa, ko se je mali tako jokal, in ga nismo in nismo mogli pomirit... pa se je potem usedel med samim obredom k mamici na krilu, pa smo se vsi trije poročili! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] (Je enkrat Joe rekel, da nama želi, da bi se David prvi ločil od naju in se mi je zdelo fuuuul lepo!). Skratka, brez skrbi. Če ne bo šlo vse tako, kot si si zamislila, pa bo šlo drugače. Še lepše!
|
|
|
|