Reja -> RE: slabost, bolniška (24.1.2006 10:49:26)
|
Jaz sem mojemu prvemu nadrejenemu, ki mi najpogosteje "odreja" delo, povedala v 6. tednu. Prej me je "gnal kot živino", zdaj pa se je malo umiril. Sodelavcem in ostalim nadrejenim v strukturi pa nameravam povedati čez kak mesec, po naslednjem pregledu. Če ne bodo prej opazili in me vprašali, ker sem v trebuh že kot balon (napihnjena).[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Zadnje par tednov mi je bilo po ves dan zelo slabo, ampak bruhala nisem. Tudi utrujena sem bila izjemno. Sem pomislila, da bi prosila za kak dan bolniške, pa me je minilo, ko sem bila na zadnjem pregledu pri G, ker ga ni niti približno zanimalo, kako se počutim. Sem si mislila, da potem že ne more biti tako hudo, da bi morala ostajati doma. Zdaj se počutje izboljšuje in sem po eni strani vesela, da mi ni bilo treba na bolniško, da sem zdržala. Verjetno sem se bolj smilila sama sebi kot pa da bi bila resnično za na bolniško. Vem pa, da je v nosečnosti treba imeti svoj odmerek počitka. Si mislim, da bom šla na bolniško, ko jo bom res potrebovala. Zagotovo pa mi je ne bo predpisal G, ampak osebna zdravnica.
|
|
|
|